Var Angier and Borden medveten om andras närvaro under deras magiska trick?

3

Under hela filmen utspelar sig de två rivaliserande magikerna ett antal magiska trickföreställningar och under varje föreställning uppmanar både Borden och Angier snart publiken att komma upp på scenen och verifiera att inställningen ser äkta ut. Båda magikerna har hittat den andra bland publiken ett antal gånger. Fortfarande varje gång när de ringer till publiken, skulle de inte vara medvetna om eller oroliga för att den andra trollkarlen kan dyka upp och orsaka deras knep att misslyckas? Om jag var Angier och skulle kräva att publiken testade så var det första jag skulle vilja göra att snabbt skanna på rummet för att kontrollera om Borden är runt och om jag skulle hitta honom skulle bli mer medveten om mitt magiska trick så det skulle inte misslyckas. Vänligen kasta lite ljus på detta ...

Instanser:

  • 1st - Borden's bullet catch, han kräver en volontär och Angier visas
  • 2nd - Angiers kanarisk försvinnande under vilken Borden visas och snedställer tricket
  • 3rd - Angier's Transported Man där Borden själv återkommer i stället för Angier's look-alike
  • 4th - Angiers sista Transported Man trick där Borden kommer upp på scenen för att inspektera maskinen

Med tanke på att de båda är rivaliserande trollkarlar är det uppenbart att de närvarar varandras uppträdanden i en förklädnad, antingen för att lära sig ett nytt trick eller att förstöra ett gammalt trick.

För att sammanfatta, skulle inte en trollkarl vara otrygg eller medveten om den andra trollkarlens närvaro under sin prestation när han utförde ett magiskt trick?

    
uppsättning Shalini 15.05.2017 17:20

1 svar

6

Borden och Angier är rivaler. De försöker samla varandra.

Genom att avslöja hur ett trick fungerar, emellertid båda tryckerier medför en förlust. Publikens upphävande av misstro är den viktigaste faktorn i en magisk show.

Låt oss säga Angier ringer Borden ut på ett av hans knep. "Det finns en spegel i lådan!". Borden trick (och show) misslyckas. Människor diskuterar detta händer. Som ett resultat vet alla i staden hur tricket är gjort.

Ingen trollkarl kan någonsin göra det här tricket igen. Även om Angier kommer med ett nytt trick som bara tangentiellt använder en spegel för att dölja något från syn, är det möjligt att publiken förstår hur tricket fungerar.
När publiken förstår tricket (eller att det är ett trick), har den magiska showen misslyckats.

Om Angier slanders Borden för att vara något annat än ett bedrägeri (eftersom hans knep inte är riktigt), kan Borden omedelbart svara genom att ringa Angier ett bedrägeri. Båda männen har förlorat; och den allmänna uppfattningen av trollkarlar har också sänkts (så det påverkar alla närliggande magiker som standard).

Det enda sättet att vinna genom att kalla ut en trollkarl skulle vara ett dramatiskt fall av pyrrhic seger .

    
svaret ges 16.05.2017 09:31