Vad är det bästa sättet att avlägsna lukt från betong?

3

Betonggolvet i mitt garage hade varit hemma för en stor hund i flera år. Det finns en synlig fläck och stark lukt i ett område på garaget. Betongen förefaller inte vara förseglad eller målad. Vad är det bästa sättet att ta bort lukten?

    
uppsättning Kyle Renfro 28.07.2012 03:32

4 svar

3

Låt mig spara dig lite tid. Glöm djuraffärsprodukterna, gå bara till Home Depot eller Lowe och få dig en burk av primer / sealer, jag tycker att Kilz-märket är bäst.

Jag hade ett riktigt dåligt problem med katt urin lukt i mitt stadsbostad för många år sedan (från tidigare ägare). Precis som du, jag gick till Internet och jag försökte många förslag jag hittade där. INGEN av dessa specialprodukter för djurluktfjerning fungerade. De tvingade bara tillfälligt upp lukten och under varmt väder kom det tillbaka. Stort slöseri med pengar och tid.

Slutligen föreslog någon Kilz varumärke primer / sealer och det fungerade. Lukten kom aldrig tillbaka, och det var en ren "ny hem" lukt. Jag använde den på gips, men jag är säker på att de också har grejer för betong.

    
svaret ges 10.08.2012 18:25
1

Enzymer. Gå till din lokala djuraffär, de borde ha en hel del produkter för att ta bort "djurlukt". Håll dig borta från produkter som bara är en parfym, allt de ska göra är att maskera oder.

    
svaret ges 30.07.2012 04:27
0

Jag använder Anti Icky Poo: länk Det fungerar bra. Det är viktigt att avlägsna lukten för att förhindra repetitionsbrott. Jag rekommenderar att du stänger av området för några månader dessutom.

    
svaret ges 10.08.2012 16:25
0

Du kan också prova Drylok, länk . Du kommer nog inte att kunna ta bort något som orsakar lukten i betongen så jag försöker försegla den istället. Jag tror att de också säljer något som kommer att etsera betongytan så att Drylok kommer att klara sig bättre.

Jag har inte haft någon tur med enzymprodukter när fläcken torkats och sätts in under en lång tidsperiod.

    
svaret ges 11.08.2012 00:42