Vilken AA Admirals Club-plats på DFW är mest bekväm?

4

Jag reser till DFW snart, där jag ska vara på layover i ca 3-4 timmar. Jag kommer till terminal D (internationella ankomster). Jag är inte säker på vilken terminal jag avgår från, men jag vet att de är alla ganska lättillgängliga och transiterade mellan airside. Om jag har gott om tid att välja vilken American Airlines Admirals Club ska jag använda? (det finns en i var och en av terminalerna A, B, C och D). Kriterier som jag normalt skulle bestämma är:

  • Hur trånga / rymliga / tysta de är.
  • Val av gratis mat och dryck.
  • Visningar ut ur fönstret.
  • Kvalitet på duschar.

(Jag är AA Emerald reser internationellt, jag märkte att det finns också BA och Qantas lounger i terminal D, kan jag använda dem och är de trevligare?).

    
uppsättning Andrew Ferrier 19.09.2013 12:31

1 svar

4

Om du planerar att använda BA eller Qantas-loungerna, skulle jag föreslå att du tar med dig en kopia av OneWorld Lounge-reglerna. BA-loungen har åtminstone kontraktspersonal som gör inloggningen, och de brukar inte vara bekanta med de mer ovanliga fallen.

BAEC FlyerTalk lounge detaljer klibbig har en bra jämförelse mellan BA och AA-lounger (rulla ner till DFW). BA-loungen är mycket mindre, men den har gratis mat, gratis drinkar och champagne på begäran. AA D-loungen har ett mycket litet utbud av gratis drinkar (även om BAEC-gäster får drinkkuponger för mer, men jag tror att AA inte gör det) och ingen fri mat. AA-loungen i D är mycket större, har bättre utsikt över flygplatsen och är öppen längre.

Jag tror att AA-loungen i terminal D är den största och finaste, men jag är tillsagd i andra terminaler är inte så illa, men lider av en liknande brist på fri mat / begränsade fria drycker. BA-loungen och AA i D har båda duschar, även om jag inte har provat heller. Jag är inte säker på de andra AA-klubbarna, men jag skulle gissa den D som skulle utnyttja det mest.

Om du antar att du flyger till DFW på eftermiddagen, skulle jag föreslå att du först leder BA eller Qantas lounge. Få lite mat där och prova champagne. Nära tiden för ditt anslutande flyg, sväng över till den terminalen och ta en sista drink + använd wifi i AA-loungen nära din grind. Jag skulle råda mig att vänta i D till sista minuten och sedan kasta från en D-loungen till en annan terminalport, eftersom det kan finnas en väntan på tåg + långa promenader och det är inte så kul att behöva springa ...

Om du inte har något emot att gå igenom det udda ämnet, har FlyerTalk ofta bra jämförelser. Se inlägg som detta eller this eller detta för de senaste diskussionerna om dem.

Åh, och det finns också en Priority Pass-lounge i terminal D, bredvid BA-en. Det har några tilltugg, ett genomsnittligt urval av fria drycker (som innehöll en mycket trevlig lokal öl!), Fruktansvärt wifi men några olika områden att sitta i. Förmodligen inte så relevant för dig, men kan vara lämplig för andra!

    
svaret ges 19.09.2013 12:59