Do federationen behöver oroa sig för Algerons fördrag? [duplicera]

2

Det verkar från en kortfattad läsning av sidan på cloaking devices , har Federationen upprepade gånger trott på fördragets lagstiftning som förbjuder kåpapparater. Och till och med för min del har det varit lite eller ingen vedergällning från Romulans.

Får federationen verkligen bryr sig om fördraget? Har Romulans någonsin återfört?

    
uppsättning AncientSwordRage 03.04.2012 19:20

1 svar

10

Do the Federation really care about the treaty?

Ja, Picard gjorde ganska mycket klart att han skulle få Pressman grundad för den stunt. Såvitt jag vet finns det inget In-Universe att följa med, men eftersom federationen är en mycket konstitutionell organisation kan vi anta att det som uppstår av en av sina finaste kaptener kommer att behandlas.

Have the Romulans ever retaliated?

Högst sannolikt kan diplomaterna förhindra det under Pegasus-Incidenten.

Som det gäller för Defiant tror jag att de inte ens vet att de missbrukade kappan. Dessa uppdrag var sannolikt klassificerade, så även om romulerna skulle ha hört talas om dem, skulle de behöva erkänna att de har tillgång till hemligt Starfleet-material. Så låt oss anta att de har tillgång till det, skulle de vilja rappa på federationens knölar och riskera att de omstrukturerar och undersöker för att plugga det hålet ... eller njuta av tillgång till klassificerade filer?

    
svaret ges 03.04.2012 20:33