Varför växer Wraith sin mat och använder robotar?

7
Wraith är beroende av människor för mat, men det är komplicerat av det faktum att människor odlar väldigt långsamt och därmed Wraith tillbringar de flesta av deras tusentals år av existens i viloläge.

Det visar sig att den stora majoriteten av Wraith-befolkningen i huvudsak är klonsoldater och deras fartyg har AI som kan hålla konversationer och inte är beroende av en stadig kost av människor.

Varför använder Wraith inte sin gestationsteknik för att växa människor eller andra lämpliga arter och därmed avlägsna sitt förödande beroende på den fria befolkningsbefolkningen? Varför slösar de bort sin begränsade mat som stöder alla de hungriga munnen när det skulle vara effektivare att använda samma konstiga köttteknik som de använder för allt annat?

Detta skulle inte ens förändra konflikterna så mycket, eftersom Wraith fortfarande skulle vara obelämd, främmande, manätande, sadistiska, imperialistiska drogdrivare. De skulle förmodligen vara ännu värre, eftersom de skulle vara fria att använda fria människor för underhållning snarare än mat.

    
uppsättning Anonymous 28.04.2017 15:58

1 svar

7

Wraith kloningsteknik tar ett helvete mycket energi

Wraith kloning anläggningen som växte sina soldater tog tre ZPMs att köra. Med tanke på att det enda sättet Wraith kunde få någon var ZPMs genom att stjäla dem genom att använda kloningstekniken för att växa människor eftersom mat inte skulle vara en livskraftig, långsiktig lösning. Efter en stund, och inte ens en lång stund, skulle de vara ute av kraft och ur klonade människor, då skulle de inte ha något val att gå tillbaka till Cull-Sleep-Repeat cykeln.

    
svaret ges 28.04.2017 16:59