Billigaste sättet att ringa till USA när man besöker flera europeiska länder

6

Jag besöker runt 4 olika europeiska länder och undrade hur kunde jag hålla kontakten med mina nordamerikanska kontakter. (Jag bor i NY).

Kortfattat är följande antal dagar jag vistas i varje land.

Nederländerna (1) Frankrike (4) Schweiz (5) Italien (7)

Jag vill behålla samma nummer hela tiden. Att ha data skulle vara riktigt idealiskt men inte något jag inte kan leva utan som förmodligen, vi kommer att kunna hitta WiFi.

Jag är säker på att jag fortsätter att fungera mitt samma nordamerikanska nummer och att vara på roaming skulle vara riktigt dyrt och jag hoppas verkligen att det finns något billigare och billigare sätt.

Tack

    
uppsättning user219492 23.02.2015 19:17

2 svar

1

Jag kollade på din StackOverflow-profil och det säger att du är från New York. Du har två metoder att göra detta.

Europeiska länder har alla olika mobilnät och telefonnummer system. Så du skulle sannolikt behöva få en sim i varje land, men det är inte riktigt ekonomiskt och är ett stort problem.

Metod 1: Google Voice

Hämta ett Google Voice-nummer och länka det till ditt Google Hangouts mobilapp. Du kan sedan skicka gratis texter när du har valt Google Voice-alternativet och efter att du har installerat Hangouts Dailer (om på Android) kan du ringa / ta emot samtal för gratis över WiFi.

OBS: Detta fungerar bara på Wifi.

Metod 2: T-Mobile USA SIM

T-Mobile har en Enkel Choice -plan som är $ 50 per månad, och har fri text och dataroaming för de länder du listade. Se hela listan här . Du måste registrera dig och avbryta så att de inte håller fakturering varje månad.

    
svaret ges 23.02.2015 19:33
2

VOIP-telefoner, som Vonage, kan användas var du än har kabelanslutning till Internet. Jag tar mitt kontor med mig vart jag går runt om i världen. Samtal når mig omgående. Jag kan ringa var som helst i staterna som om jag var hemma.

    
svaret ges 24.02.2015 13:45