Varför slösar min skräpavfall "träskgas" upp den andra sjunken?

2

Jag har ett generiskt avfallshantering, och om jag kör det med vatten går det bra (det snurrar fint). Men en gång spinner det genom vattnet och börjar snurra "luft" något som är relaterat till träskgas (ser ut som svagt rök och luktar som ruttning) börjar komma ut ur avloppet på andra sidan. Jag tror inte att det är faktiskt "träskgas" (från avloppssystemet) som kommer upp genom, eftersom det fortfarande finns vatten i P-fällan.

    
uppsättning rogerdpack 14.12.2013 00:30

1 svar

5

Swamp gas är ganska nära faktiskt. De flesta bortskaffare har ganska bakteriekulturen växer inuti sin mekanism. Vad du ser och luktar är en aerosoliserad del av denna kultur som utkastas från bortskaffaren genom spinnverkan. Det kan inte gå ner i avloppet eftersom det är blockerat av vattnet i fällan. Det kommer normalt inte upp genom borttagningsinloppet eftersom luften är sval och fuktig och tät. Den typiska gummibaffeln begränsar också passagen.

När bortskaffningen är igång utan vatten, fungerar den som en ganska ineffektiv pump, trycker den illaluktande luften och fukt ner den är utlopp. Den enklaste vägen för gas att följa därifrån är den andra avloppet.

Det är ofta lämpligt att slipa citrusfrukter tillfredsställande för att hålla luktar i kontroll. Syrheten saktar bakterierna långsamt, men citrusen maskerar huvudsakligen lukten. Att hälla en låda natron i förvaringen kommer att absorbera lite lukt, och den grundläggande (motsatta av syra) miljön saktar också ner bakterier. Dessutom kan pulvret lämnas för att sitta ett tag innan det tvättas bort.

Det enda säkra sättet att eliminera bakteriekolonien är att blockera utloppet genom att avlägsna en sektion av rör och hindra öppningen med en säker kontakt. Fyll bort avfallet med en stark klorblekningslösning och låt den suga i några timmar. Placera en hink under det pluggade avloppet innan du tar bort kontakten för att fånga lösningen.

Även om du fullständigt eliminerar kolonin med blekmedel, kommer införandet av mer köksavfall att orsaka en annan koloni att etablera sig i slutändan. Det hjälper till att endast köra bortföraren när vatten går. Det hjälper till att hindra bakterier från att aerosoliseras. Du borde ändå göra detta, och det går att överhettas utan att vatten kan rinna ut. Denna extra värme ökar också lukten som emitteras.

    
svaret ges 14.12.2013 01:02