Movie om en broolycka, människor dör fruktansvärt och förebyggande [stängd]

Jag såg ett kort fragment av en film som jag skulle vilja identifiera. Varning: Följande grafiska beskrivningar följer .

Filmen är samtida, så långt jag kommer ihåg bilarna var från 90-talet. Ange i USA.

Fragmentet handlade om en grupp vänner som var i en buss när broen de korsade började bryta sig ihop (det är en stor hängbro, à la Golden Bridge). Gruppen (ungefär 5) var ganska ung (tonåringar / unga vuxna), amerikanska, vita.

En av pojkarna försökte hjälpa sina vänner att komma tillbaka till en säker del av bron men de döde en efter en på en hemsk men ändå "humoristisk" sätt:

  • en tjej förlorade sina glasögon, kunde inte se mycket och korsade ett gap i bron över en smal stålstråle. Hon föll i vattnet men överlevde. Sedan föll en bil från bron och dödade henne (du kan se bilen som faller POV-stil)
  • En annan tjej (eller pojke, jag kommer inte ihåg) föll från bron, precis på masten på en båt som pierced henne. Tarmarna är överallt.
  • någon faller en stråle som faller höger om huvudet, ögat dyker upp.

En av tjejerna passerar framgångsrikt stålstrålen.

Så plötsligt vaknar en pojke (vi ser hans ansikte och hans ögon snappar upp), det var en dröm. Han är i bussen med sina vänner och inser att han är på väg att korsa bron och att drömmen var en förmaning. Det finns ett problem framåt, bussen stannar och han tvingar sina vänner att lämna bussen för att fly, de tar honom inte på allvar, men lämnar slutligen med honom. En äldre man försöker lugna alla ner och stannar kvar. Broen börjar ha problem (sprickor, några kablar snäpp)

Det här är det fragment jag såg, totalt kanske 3 eller 4 minuter.

Det verkar som om det är i skräck / svart komedi stil. Jag kände inte igen några skådespelare, men jag skulle inte ha ändå.

    
uppsättning WoJ 11.08.2017 16:45

1 svar

Det här är Final Destination 5 (2011)

                             

Sam Lawton is on his way to a company retreat with his colleagues. While their bus crosses the North Bay Bridge, Sam has a premonition that the bridge will collapse, killing everyone on it, except for his ex-girlfriend Molly Harper, who he manages to get across the bridge safely. In a panic, he persuades several people to leave the bridge before it collapses.

Wikipedia

    
svaret ges 11.08.2017 16:51