Vad skulle ett barn av en ghoul och en varulv vara?

2

Jag vet att om två ghouls har ett barn, föds en revenant, men det är svårt att förutsäga vad exakt det kommer att bli. Revenants är redan stabila familjer, så det är definitivt en annan revenant av samma familj. När en 15: e generationsvampyr har ett barn som människor gör, är något som en frikänsla född, men han är mer human, i motsats till de omänskliga omänskliga naturen.

Men min fråga är: Vad händer om någon av ovanstående hade ett barn med en Garou (förmodligen i hans eller hennes mänskliga form)? Vad skulle barnet vara?

    
uppsättning Baskakov_Dmitriy 05.08.2016 15:20

1 svar

9

Kort svar: nästan säkert obefintlig.

Att undersöka problemen i ordning:

En chans att någon Garou kommer att få ett barn med något av ovanstående är ganska noll. Garou har extremt svårt att reproducera, så de flesta är väldigt kräsna om de icke-Garou-föräldrarna till deras avkommor - de letar efter en maximal chans för en annan Garou. Nästan alla Garou-reproduktioner uppträder hos Kinfolk - som inte kan vara gnagare, är osannolikt att bli ghouls (eftersom Garou skulle ingripa för att skydda eller döda dem), och det är osannolikt att de kommer att bli dömda av även den mest hänsynslösa 14: e gen vampyren.

Om vi antar att föräldern inte är Kin, skulle de fortfarande behöva få sin ghoul eller vampyr natur förbi en Garous förstärkta sinnen. (Även om en Garou villig att ha sex med en ghoul, är det ganska osannolikt att det riskerar att ha barn med en.)

Så det kommer att kräva en osannolik och konstruerad omständighet för att detta ska ske.

Men kärlek bryter alla gränser, och mänsklig hänsynslöshet mer så. Osannolika och konstruerade omständigheter är vad GM är för, så låt oss anta att det på något sätt händer ...

Barnet är förmodligen en normal människa. Med ett extremt uppslukat familjeliv.

Barn av ghouls är, ganska mycket, barn - även om ghoulen är tillräckligt gammal och bloddjupad, speciellt om den tidigare naturliga barndomen, kan barnet födas redan en ghoul. (Observera att en ghoul den här gamla är en värderad behållare, extremt osannolikt att hamna ihop med en Garou utan att det är mästarens kunskap. Kom ihåg att ghoul är Blood Bound - vilket betyder att ghouls mästare verkligen vet om barn. En Garou är mycket osannolikt att sakna, eller stå för, den situationen för länge.)

Barn av Garou är antingen Kin eller Garou.

Om Kin , är de en normal människa och kommer att reagera som ett ghoul barn - förutom den mycket större chansen att locka Garou uppmärksamhet vid någon tidpunkt.

Och om en vild chans är de Garou ...

... då är de en Garou. I en ovanligt krossad familjesituation, även av de generösa standarderna för Garou. (Jag antar att Garou-föräldern på något sätt missade att veta om ghoulförälderns bakgrund eller deras Kindred-skyddare. Om de inte gjorde det ... kommer de troligen att döda ghoulföräldern och ta eller döda barnet. Eller dö försöka.)

Eftersom Garou tenderar att vara frånvarande föräldrar - mer i det här fallet, eftersom detta scenario är mest sannolikt om Garou-föräldern dog - kommer barnet att leva som ett barn av en ghoul under det första decenniet eller så. (Förutom att de kommer att bli ovanligt upprörd av tidiga försök att ghoul dem, vete kommer att smaka och verka fruktansvärt fel för dem, som det gör med Garou.)

Och vid puberteten ... om de har lämnats ensamma, kommer de att förändras som vanligt.

Och om de har blivit ghouled ... så får du en ovanligt stark, ovanligt förvirrad, vita-beroende, Rage-utsatt Garou-tonåring. Blood Bond kan erbjuda ett sätt att kontrollera dem, men det är inte troligt att skydda mot Rage-fueled teenage humörsvängningar, mycket mindre okontrollerade förändringar.

Om ghoulföräldern (och deras Kindred-patron) inte kände till Garou-förälderns ursprung, kommer det sannolikt att komma som en terminal chock för alla berörda. Inklusive Garouföräldern, när de kommer tillbaka för att kontrollera sitt barn. (Många Garou kommer att överväga att ha ett barn med en ghoul, mycket mindre kainit, som en allvarlig kränkning av "Bekämpa Wyrm varhelst den bor och när den odlas". De är inte troliga att vara snälla till barnet heller.)

    
svaret ges 05.08.2016 16:24
Senaste kommentarerna

Föräldrar? Föräldrar? "" Vänta, exakt hur förklarar du det? Barnet till ett par ghoul och en varulv? Jag vet inte, den typen av ghoul eller den slags varulvshår ser bokstavligen oidentifierbar ut för mig, mitt huvud är täckt av pälsiga, vågiga skikt av päls. "Hon suckade och tskade sedan igen." Det skulle vara presumtivt för ett barn att kräva att veta hur jag lever mitt liv, något barn inte bör ha rätt att fråga för att deras föräldrar verkligen är avvikelser från en annan dimension, Sporerna,... Läs mer