Förventa utsidan värme från träffar skåp

0

Framsidan av mitt hus vetter mot väst, så när solen passerar över huset, värmer den snabbt upp framsidan av huset. Jag har köksskåp och skåp som ligger på den västra väggen. Det finns rätter i vissa och mat och läkemedel i de andra. Hur isolerar jag insidan av skåpen för att förhindra dagens värme att komma till dessa skåp?

    
uppsättning Kevin 06.07.2017 16:48

1 svar

5

Du kan lägga till ett lager av stel isolering på baksidan av dina skåp, men du skulle förlora ett par tums utrymme och du vill lägga till en täckning över isoleringen. Dessutom tvivlar jag på att det skulle göra mycket (för all insats), eftersom värmen redan finns i skåpet.

På samma sätt verkar avlägsnande av skåp och installation av isolering i väggen dyrt ... och kanske är väggen redan full av isolering.

Det bästa sättet att hålla värmen är att förhindra att den kommer in i väggen ... hur är det med att bygga lite gallerverk utanför och plantera några vinstockar för att täcka den. Trellis bör vara några inches bort från väggen för att vara mest effektiv. (Jag antar att du kunde vara kreativ och bygga en isolerad vägg med gallerverk på det för att verkligen "skydda" din vägg.)

    
svaret ges 06.07.2017 17:22