Finns det inte vägskyltar som visar befolkningar i städer i Storbritannien?

19

Jag hade en resa från Heathrow Airport till Swindon och senare vände tillbaka till flygplatsen via M4. Under resan har jag inte märkt några tecken som visar befolkningen i städerna.

NärjagsökteefterLondonpåinternetvarresultatenfrämstförenstadiKanada.

Missade jag vägskyltarna eller är det inte några tecken?

    
uppsättning ahmedus 17.04.2018 12:54

8 svar

82

Jag har bott i fem länder, inklusive Storbritannien, och har aldrig sett ett sådant tecken i det verkliga livet. Jag känner bara dem från amerikanska filmer, där jag alltid har halvfilt att de var en slags Wild West-skämt eller något, som när de sänker antalet med en efter en lynching. Jag kan inte tänka mig varför befolkningen skulle läggas ut utanför en stad, snarare än dess BNP, hektararea, borgmästarens namn eller något annat slumpmässigt datum.

    
svaret ges 17.04.2018 15:55
39
 • De flesta byar / städer har tecken som säger "Välkommen till {namn på by / stad / stad} ", men de (nästan uteslutande) har inte populationer på dem i Storbritannien.

 • När du kör längs motorvägar, som M4, går du inte in i några byar / städer, så du ser inte "Välkommen till {namn på by / stad / stad } "tecken. Du ser "Välkommen till {namn på länet} " men.

 • London, Storbritannien, kanske inte har dessa tecken ändå - London är för stort. Jag förväntade mig att hitta skyltar till städerna och / eller städerna och byarna som har absorberats i Greater London, men jag hittade inte något för "Välkommen till Westminster-skylten" på googlebilder, eller för Hackney eller Brixton heller. Eventuellt stannar bara mindre städer och byar med skyltarna. Jag hittade detta för Tolworth, ett område i Kingston-upon-Thames borough.

 • svaret ges 17.04.2018 13:04
  31

  Det fanns minst en: En var uppförd i Trowbridge 1999 och ersattes sedan senare. Men de är ytterst sällsynta, och jag är inte helt säker på att dessa räknas som "vägskyltar".

  Sign :

  Källa: Geografisk

      
  svaret ges 17.04.2018 18:44
  11

  Enligt en kort google-sökning (och från personligt besökande flera länder på olika kontinenter) verkar befolkningsnumret på välkomstskylten vara en nordamerikansk anpassning. Jag har aldrig sett det här någon annanstans.

  Så, för att svara på din fråga är det troligtvis inga sådana tecken, du saknade inte dem.

      
  svaret ges 17.04.2018 15:59
  6

  Du saknade inte dem - de existerar inte här, eller faktiskt nästan var som helst utanför USA, så långt jag har sett.

  Våra råd kan knappast lyckas fylla potholes, posta valfria factoids på tecken är bara extravagans.

      
  svaret ges 17.04.2018 18:35
  2

  Som andra har sagt, har tecken i Storbritannien inte befolkningen på. Vad de ofta gör är dock "twinned with" och visar de andra städerna som de är samarbetade med av kulturella utbytesskäl - som visas på botten av Trowbridge-tecknet i @ Dragon's post.

      
  svaret ges 18.04.2018 10:51
  1

  I Storbritannien har vi ingen lokal registrering av en bostad. Du kan flytta någonstans och det enda rådet vet om en bostadsbyte är ett namn på kommunens skatteavräkning, ett nytt barn i en skola, ny förmånskrav etc. Det finns inget behov av att registrera andra familjemedlemmar eller logggivare .

  Det enda rimligt pålitliga antalet invånare är vart tionde år när folkräkningen tas. Resten av tiden skulle det vara ett dyrt besvär för kommunerna att upprätthålla ett sådant tecken.

      
  svaret ges 29.10.2018 19:00
  -7

  Jag skulle vilja säga, eftersom Storbritannien är ett mycket kompakt land med allt nära varandra. Det skulle vara omöjligt för de tecknen att existera eftersom de ständiga förändringarna i befolkningen när de flyttar mellan två städer kan ta under en timme.

  Detta är också en amerikansk anpassning. Vilket engelska folk skulle aldrig vilja anta (vi känner oss värdelösa, du behöver inte påminna oss hur många vi måste konkurrera med).

      
  svaret ges 17.04.2018 16:37