How att besöka Bermuda efter att ha fått ett vägran för ett brittiskt visum tidigare?

4

Jag reser till Bermuda från Ghana och jag förstår att jag inte behöver visum för Bermuda. Vad jag behöver är en MRV (Multi Re-entry Visa) för Storbritannien eller USA.

Jag ansökte om ett brittiskt transitvisum så att jag kan resa till Bermuda som en speciell besökare att gå in i en akademi för att spela basket och att studera. Tyvärr blev det vägrat av anledningen till att jag inte har bevisat att jag kommer att bli antagen till landet jag reser till, Bermuda. Jag har inte visum för Bermuda, eftersom jag inte behöver en. Hur kan jag gå till min nästa ansökan?

    
uppsättning tunechi Banz 30.11.2017 13:27

1 svar

4

Enligt Timatic du är delvis korrekt:

Visa required, except for Passengers with a multiple-entry visa issued by Canada, USA or the United Kingdom valid for at least 45 days beyond the period of intended stay in Bermuda for a maximum stay of 3 months.

Men den officiella Bermudans regering webbplats anger att:

As of 1 March 2014, Bermuda entry visas and visa waivers will no longer be required for tourist and business visitors and work permit holders.

Från detta kan vi anse att studentvisum gör kräver ytterligare dokumentation. Bermuda College webbplats bekräftar detta:

International student Entry Permits will be issued only to persons who are pursuing a full-time course of study at Bermuda College. International students cannot seek employment.

Så rätt sätt att få ett brittiskt visum är att först få ett officiellt studietillstånd från ditt universitet.

    
svaret ges 06.12.2017 14:15