Vart gjorde 2015 Biff Dölj Delorean 1955 när han gav sig Almanackan i BTTF 2?

7

Med 30-årsjubileet av Back to the Future-trilogin i år och flera nätverk som visade det, såg jag alla tre för den femtionde gången (och åtnjöt varannan sekund) men undrade om något som hände i BTTF 2.

Under år 2015 när Biff uppmärksammar Doc Brown har han uppfunnit en tidsmaskin och håller fast på Almanacken efter att Doc slänger det i gränden, tar det och stjäl Delorean medan Doc och Marty får 1985 Jennifer ut av hennes 2015 hus i Hilldale. Han går sedan tillbaka till november 12, 1955 för att ge sig Almanacken, skapa 1985A.

Men var stod han på Delorean medan han var där?

Tänk på var vi ser 2015 Biff i 1955. Vi först ser honom gömma sig bakom ett träd på Courthouse Square som 1955 Biff tar upp sin skadade bil och börjar prata med sig själv. Han driver sedan sitt eget hem 1955 och ger honom almanacken och lämnar 1955 Biffs garage. Han måste då gå tillbaka till var han äntligen döljer Delorean och lämna till 2015. Eftersom 2015 Biff är ~ 77 år gammal, använder en sockerrör, och det är klart inte den bästa formen, han kunde inte ha gömt det på ett avlägset ställe.

Han kan inte gömma sig nära Courthouse Square, eftersom det finns för många vittnen. Han kan inte gömma sig nära Biffs hus (tydligen gångavstånd från Courthouse Square, eftersom både Biff och Marty gick dit i föregående scen) för igen, för många vittnen.

De flesta andra ställen som han rimligen kan gömma sig (skolan, Old Man Peabody's Farm, etc.) är för långt att gå och han har inte 1955 pengar att betala taxichaufför, eftersom han betalade 2015 taxichaufför med hans tummeavtryck. Han kan inte ha 1955 Biff köra honom, annars hade Marty inte varit fast i garaget fram till den kvällen.

Vi vet att i BTTF 2, den 12 november 1955, att det fanns 4 Deloreans:

(1) originalet från Martys resa i BTTF (vid Docs lab)

(2) den ena Doc och Marty återkommer för att återställa Almanacken (bakom Lyon Estates-skylten)

(3) den en Doc lämnar 1885 för att Marty ska komma hem (The Old Delgado Mine) och

(4) den ena Biff tar från 2015 till 1955 för att ge sig Almanacken (plats okänd).

Var kunde Biff ha gömt det?

UPDATE (Efter oktober 21, 2015): Jag försöker inte säga "Jag sa det så", men även CinemaSins överensstämmer med mig om hur stor en plothål detta är i BTTF 2. Kolla synden # 75 från deras video (eller synd # 55 hade Cubsna vunnit .....: - /), som nämner samma exakta problem. Tyvärr, jag kan inte låta bli att le med att ha skrivit en SE-fråga om BTTF 2 över 6 veckor innan CinemaSins publicerade om det ... :-D

    
uppsättning iwantmyphd 07.09.2015 04:22

2 svar

11

Vi kan inte riktigt säga

Den avgörande faktorn här är att komma ihåg att när Biff återvände från 1955 körde han deLorean i flygläge , han visste, att han visste hur man kör en svävare . På grund av detta är det möjligt att han kanske har lämnat den någonstans.

Men jag har en teori ...

Kom ihåg när Biff kommer ut ur DeLorean, han har mycket smärta och klämmer fast i bröstet. Det är förmodligen eftersom han raderade hans existens . Om Biff hade ändrat tidslinjen, skulle det inte ta lång tid för Biff att börja uppleva effekterna av att ändra tidslinjen; Till skillnad från i Martys fall där det fanns flyktiga möjligheter för sina föräldrar att komma ihop, så snart ung Biff fick almanacken, skulle det inte ta lång tid att bestämma framtiden. Därför skulle Biff ganska snart börja känna effekterna. På grund av detta skulle jag föreslå att det inte skulle ha varit en stor tidsfördröjning mellan Old Biff och Young Biff Almanac.

Biff skulle förmodligen inte ha gömt sig (förutsatt att han gömde det alls) DeLorean för långt ifrån Hilldale. Om han hade gömt det långt borta, han hade nog inte haft chansen att komma tillbaka till DeLorean och våra hjältar skulle fastna i den förvrängda framtiden! Det är verkligen ganska möjligt att han hitched en tur med någon på båda sätten?

    
svaret ges 07.09.2015 06:54
7

Officiellt: vi vet inte.

Oofficiellt - Jag tvivlar verkligen på att han gömde det alls. Först och främst, dess Biff - någon som på "Den smartaste personen i Hill Valley-konkurrensen" skulle dyka upp för att bara ge en wedgie till vinnaren. Han skulle förmodligen inte ens tro att han kanske ser konstigt ut från DeLorean 1955 och även om han gjorde det, skulle han inte bry sig om: det är hans sista stora chans att "Ställ saker rätt". Även uppgraderad till 2015-standarder skulle deLorean inte se så annorlunda ut som andra bilar - det kan vända sig några huvuden men de flesta skulle skaka på att tänka "det är en konstig utländsk sportbil".

Så sannolikt parkerade han helt enkelt i närheten av sitt eget 1955 utan några speciella tankar om att dölja sitt fordon.

    
svaret ges 07.09.2015 06:52