Vad hände med de andra Jericho-missilerna?

20

I Iron Man (2008) visar Tony Stark Jericho-missilens destruktiva kraft. Vi ser tydligt tre missiler på stället, varav endast en är avfyrade.

Varför tog de tre, och vad hände med de andra två?

    
uppsättning James Douglas 24.09.2018 22:25

2 svar

19

När vi skär till nästa scen ser vi Stark och hans lilla pansrede konvoj (utan missil i släp) körs tillbaka till Bagram Air Force Base, förmodligen att fånga nästa flygning ut ur landet. Missilerna är inte med honom och verkar inte ha fallit i fiendens händer när hans konvoj var omhändertagen.

Enligtfilmen officiell novellering testades missilerna på en "testplats" i öknen. Jag tror att vi säkert kan anta att de andra missilerna också testades in situ efter att Stark lämnade + .

The next morning, they touched down in Bagram Air Force Base in Afghanistan. Once there, a convoy of Humvees took them from the base to a fortified test site in the desert. As Rhodey settled in among the generals and VIPs, Tony went to work. He walked up and down the makeshift stage, boasting the virtues of Stark Industries’s latest equipment.

+ Alternativ inkluderar att de säljs till US Army eller returneras till Stark Tech för vidare testning.

    
svaret ges 24.09.2018 22:46
9

Att ta tre missiler till testet är meningsfullt, eftersom Stark ville visa missilerna som en fungerande plattform som kunde köpas och distribueras snabbt.

Missilerna är monterade på vad som verkar vara en ganska vanlig lanseringsplattform, och visar vad en enkelt distribuerad missil enhet skulle vara (eller en del av en, åtminstone). Det är också meningsfullt att ha flera missiler på plats om en av missilerna misslyckats före provningsprov (som utfördes utanför skärmen).

När det gäller vad som hände med dem efteråt antar jag att de återvände till StarkTech på ungefär samma sätt som de hade levererats till testområdet, om de inte köptes av militären och vidarebefordrades till en annan teater.

En demonstration, särskilt i positioner så nära platsen för aktiva fientligheter, är en lång och involverad process. Materialet (vapen, stödsystem, tekniker, etc.) flyttas in långt före demonstrationen, och bryts ner och återvänder hem separat från demonstranterna också. Du trodde inte att Tony Starks privata jet var med militär hårdvara, tillsammans med alla tekniker och ingenjörer som gjorde inställningen och skjutningen, gjorde du?

    
svaret ges 24.09.2018 22:59