Vad var den senaste uppsättningen minnesminskningar om?

6

I filmen Bo .

När Henry dör och sätts på bågen, pratar Sam till Laila. Han tackar henne för hjälp. Efter det frågar han henne till kaffe. Just då finns det blinkar av Sam och Laila från Henry's värld. Vad händer här? Vad indikerar dessa blixtar. Före detta var alla andra delar av filmen vad Henry såg i hans huvud. Nu när Henry är död ...

... vad indikerar dessa blinkar?

    
uppsättning John 17.09.2015 21:26

1 svar

7

Henry ser faktiskt Lila som Athena i en flashback. Dessutom är de flashbacks som kommer från Sam av han och Lila konstruerade av Henry .

Henry var i ett drömliknande tillstånd i hela filmen. I drömmar kan sinnet extrahera en myriad av människor och kan ofta dra från det undermedvetna. Vårt undermedvetna kan framkalla människor från slumpmässiga händelser i vårt liv vi kommer i kontakt med när vi är vakna.

Henriks drömmar tar verklighet och vrider den till ett nytt perspektiv. ** Hrins nya perspektiv är att Sams drömmar är ett sätt för Henriks sinn att lösa eller känna sig för en riktig situation med Sam. Publiken visas detta genom Sams "ögon", men genom Henriks perspektiv.

När en person dör, kan deras hjärna fortfarande "elda" neuroner. Detta kan orsaka hallucinationer, tydlighet eller blinkningar av ljus som kan utlösa ett slumpmässigt, icke-händelserikt minne.

Henriks hjärna kan fortfarande producera minnen, även om han anses vara lagligt död. Han producerar helt enkelt dessa minnen via Sam.

    
svaret ges 18.09.2015 05:38