_ Föräldraskap i USA [stängd]

3

Mitt företag vill att jag tillfälligt ska göra något projekt i USA (6months). Jag vill ta min familj med mig. Vi höjer våra barn helt oberoende.

Till exempel: Den äldsta (7) får många saker på egen hand (som att träffa vänner utomhus), hon kan till och med gå tome några platser utan att fråga (lekplats i grannskapet). Den yngre (5) får tillåtelse till dessa saker med tillsyn av sin äldre syster och vissa saker på egen hand (som att köpa mjölk från grannaffären). De yngsta (2) kommer att lita på saker tillsammans med de äldsta (som de handlar i en butik och jag handlar i den där bredvid). De får också bära vad de vill ha (och om de inte vill bära några kläder är de tillåtna).

Nu läste min fru detta (från Tysklands utrikesministerium)

länk

Vilket väsentligen säger att allt detta är oacceptabelt i USA och man skulle ens möta rättsliga konsekvenser (för några av de saker som nämns ovan). Naturligtvis kommer våra barn antagligen inte att göra så mycket i första gången. (Observera att det knappast kommer något språkbarriär, eftersom min fru är australisk och talar till barnen på engelska)

Men är det sant att dessa regler verkställs (barn får inte vara ensamma före 8/12) och vi kan möta rättsliga konsekvenser i USA om vi förälder våra barn i samma stil? Också kommer de vara några problem om vi tillåter våra barn att vara utan kläder i allmänhet?

Om det är sant måste jag kanske vägra att göra detta projekt.

    
uppsättning Fabian 29.09.2016 22:50

0 svar