How stark måste en NPC vara om jag vet att de kan kasta en bil?

7

Jag försöker bygga en viss karaktär i M & M 3E. Jag har stött på några gränser på grund av att jag inte känner till omfattningen av deras förmågor (källmaterialet är en serie webbvideor, som uppgår till 45 minuter).

Karaktären är en bruiser och en tank - de tar egentligen inte skada från någonting i showen, och de är porträtt som super starka. Den enda verkliga visningen av denna superstyrka (förutom några mycket imponerande språng) är att karaktären sägs ha kastat en bil.

Jag antar att det är en fullstorad sedan, och att den kastades något långt - åtminstone 30 fot.

Jag har tittat på Deluxe Heroes Handbook, men det nämns bara att din styrka bestämmer hur mycket du kan lyfta, bära eller kasta. Det ger ingen indikation på hur stark du måste vara att kasta bil (Massrank 7).

    
uppsättning Jeff 12.02.2015 19:38

1 svar

6

Den genomsnittliga vikten av en bil i USA är cirka 4 000 pund (se här ) och kasta distans är lika med styrka - massrankning (p 12 Deluxe Heroes handbook eller Ranks and Measures in the online SRD ), så kaptenen här behöver en styrposition på +7 för att kasta en medelviktbil 30 fot (rank 7 - rank 7 = rank 0 = 30 fot). Om bilen var ungefär en tusen pund lättare, kunde den kastas samma avstånd med styrka 6 (rang 6 - rank 6 = rank 0 = 30 fot). Kontrollera mätningstabellen på sidan 11 i Deluxe Heroes Handbook eller ovanstående länk för SRD för mer information om avstånd.

    
svaret ges 12.02.2015 21:29