Demolishing ett kasta golv av plywood. Kan jag använda cirkelsåg?

2

Jag rev bara ner min bakgårdshylla. Allt som är kvar är basen / golvet, som är plywood. I grund och botten vill jag ha den i små bitar, så jag kan väska den för bortskaffande.

Jag har en lågmotorig Li-ion-fram- och återgående såg med ett "aggressivt" grönt trä, vilket jag vet kan göra jobbet, men jag har även en 15-amps 7 1/2 cirkelsåg som ligger runt. Det är mycket kraftfullare, och jag vet att det krossar plywood mycket mycket snabbare och enkelt.

Min allmänna säkerhetsförståelse för cirkelsågen är att en sida av vad du skär inte ska fästas (fri att falla av), annars kan det sparka tillbaka. Så skulle det vara osäkert att köra en cirkelsåg genom ett plywood golv fäst vid en träram på marken?

    
uppsättning Rollo R 19.04.2016 20:58

1 svar

1

En cirkelsåg kan användas för att skjuta in i golvskärna sektioner för reparation / åtkomst. Jag ser inte hur det skulle vara annorlunda. Se till att du justerar bladdjupet för plywoodens bredd. Så att du inte slår något som kan vara under skuren (stödbalkar / metall / betong / små djur för dumma att flytta / etc).

    
svaret ges 19.04.2016 21:20