One-Sheet Savage Worlds äventyr: behöver de bara kärnreglerna?

9

Behöver ett arks Savage Worlds-äventyr bara kärnreglerna eller använder de vanligtvis vissa inställningsspecifika regler?

    
uppsättning Eric O Lebigot 18.03.2011 09:37

3 svar

7

Bara kärnreglerna är bra. För den delen kan du förmodligen komma undan med att använda Test Drive, eftersom de också ger färdiga teckenhämtningar.

Du kanske behöver inställningstillägg för fluffinformation, beroende på hur detaljerad du vill köra den, men det borde egentligen inte vara nödvändigt. Jag brukade alltid köra äventyr från Dungeon som jag inte hade kampanjinställningen för.

    
svaret ges 18.03.2011 11:12
2

Pinnacle skickade in en riktlinje till ett ark som uttryckligen uppgav att de aldrig skulle behöva något utanför kärnreglerna, även om de skrevs för en inställning. Tyvärr verkar det som att de har tagit dem ner så jag kan inte hänvisa till dem, men jag antar att de fortfarande följer denna policy. Således krävs varje officiellt ett ark av Pinnacle att endast kräva kärnreglerna.

Det enda undantaget de gjorde var om ett ark skrevs för Nödvändig Evil eller Super Power Companion, i vilket fall de nya supermaktreglerna som infördes i dem skulle kunna krävas. Hittills finns det ingen officiell en ark som skrivs för det här, så det borde inte vara ett problem.

    
svaret ges 16.01.2014 05:02
2

Det finns faktiskt tyvärr ett behov av icke-kärnregler i vissa en-ark.

Till exempel anger Smugglers Song att Watch Sergeant har Musketeer Edge. Detta förklaras inte i kärnreglerna ...

    
svaret ges 23.01.2014 13:30