Vad väljer jag en försänkt larmkontaktbrytare?

4

Med så många fönsterkontaktbrytare för fönster och dörrar, hur bestämmer man det bästa för applikationen?

Jag lutade mig mot Ademco 3 / 8 "Diameter Miniatyr Press Fit Magnetisk Kontakt , för både Windows och Dörrar, främst eftersom den ger (i en" stubby "-profil):

1-1/4" the largest gap of any mini 3/8" contact

Jag antar att det skulle hjälpa till att förhindra falska larm på grund av mindre luckor mellan kontakterna.

Men här är bara ett kort exempel på de tillgängliga alternativen för recessed contacts:

Stubby med sällsynta jordmagneten

kort / Stubby

Standard eller Långt

När skulle jag välja en över en annan?

    
uppsättning Steve 23.08.2012 14:38

1 svar

3

Jag tittar på att göra samma sak i mitt hus senare i år. Men jag vill betona att borrning genom din fönster / fönsterram kan ogiltigförklara din garanti. Om dessa är nya fönster, vill du ha den garantin på plats precis som en "vad händer" händer inom en snar framtid. Du måste referera till din garantidokumentation för att se om borrningen kommer att upphäva din garanti.

Ademco 3/8 "Diameter Miniature Press Fit Magnetic Contact ser ganska standard ut. Bara för att vara på försiktig sida kan du alltid mäta din ram för att se om du har tillräckligt med utrymme. Annars ser jag inga problem med att installera dessa på din dörr och i ramen. Jag har också sett dem installerade på toppen av dörren eller på dörren. Det är ditt samtal.

Du kanske vill överväga och använda inbyggda kontaktbrytare för inbyggda / yttre kontakter för dina fönster och ramar. Först och främst, forskning mer om dina fönster. Om de innehåller fjädermekanismer inuti fönstret eller fönstret, så kommer du inte att kunna borra ett hål. Annars, om det inte finns några fysiska hinder, kan du normalt borra den önskade diametern nära fönstret. Du vill se till att hålet är täckt och inte utsatt för omgivningen. Om du utsätts kan du använda lite tätningsmedel för att skydda kontakterna. Om dina fönster är dubbelhängda behöver du också kontakter installerade längst upp och längst ner i fönstret. Du kan ansluta de två kontakterna i en serie så att du inte behöver köra två uppsättningar av ledningar till kontrollpanelen.

Alla de försänkta alternativen du har angett är för olika scenarier av Windows / Dörrar. Normalt används vanliga kontakter, utom där dessa sensorer kan vara för stora för att passa dörren eller fönstret. Stubbykontakter skulle användas i ett sådant tillfälle. Stubby / jordmagnetkontakterna är bra för fönsterapplikationer på grund av magnetens storlek (beroende på din fönster typ behöver du inte borra in i ditt fönster för att passa magnet).

    
svaret ges 23.08.2012 17:11