Is 1,5 tillräckligt med tid hos LAX för att göra min anslutning till internationellt flyg? [duplicera]

1

Jag flyger Delta och gör en anslutning vid LAX mellan ett inrikesflyg till ett avgående internationellt flyg? Behöver jag återställa säkerhet och / eller checkade väskor? Är de 1,5 timmar som Delta reserverade tillräckliga? Jag anländer klockan 11 på onsdagen och lämnar klockan 12:30 och har en enda biljett för hela resan.

    
uppsättning Ron F 15.07.2017 16:58

1 svar

2

Delta flyttades nyligen till terminal 2 och terminal 3 vid LAX. Om din utgående flygning är en codeshare på ett annat flygbolag (med ett DL-flygnummer), kan det också avvika från den internationella terminalen, även känd som "Tom Bradley International Terminal", TBIT eller Terminal B.

Eftersom båda flygningarna är på Delta (eller en codeshare-partner) behöver du inte kolla på påsar igen - de kommer att vara överföringar till ditt nya flyg till dig.

Beroende på vilken terminal du landar in och avgår från dig kan du behöva flytta mellan terminaler. Terminal 2, 3 och B är INTE anslutna airside, men det finns en flygbuss som kan användas för att flytta mellan dessa terminaler utan att behöva rensa säkerheten. Du bör vara försiktig så att du inte av misstag lämnar det säkrade området, eller du måste rensa säkerhet som kan ta lite tid (men troligen inte vid den tiden på natten).

90 minuter bör vara gott om att göra denna anslutning, även om du behöver ta bussen mellan terminalerna. Naturligtvis förutsätter det att din inkommande flygning inte är försenad - en fördröjning på mer än en timme kan göra det till en mycket snäv förbindelse, men det är självklart alltid möjligt oavsett hur mycket tid du lämnar!

    
svaret ges 15.07.2017 17:27