Ska kyckling tillagas på förhand medan du gör pizza?

5

Jag undrade bara om jag kan ordna en rå kyckling på pizzabasen och laga mat hela tiden eller om jag ska laga kycklingen först separat.

    
uppsättning Uday Kanth 28.12.2011 20:34

3 svar

10

Koka kycklingen före tiden. Jag tvivlar på din pizza lagringstid och din kyckling matlagning tid kommer att vara en perfekt match, och det är mer sannolikt än något som din kyckling skulle vara underkokt. Det skulle inte vara bra för någon.

Om du är orolig för att kycklingen är torr på din pizza, kan du försöka par-mata bitarna istället för att helt laga dem (även om det kan vara lite farligt också) eller du kan lägga till de kokta bitarna till pizza efter det har börjat baka.

    
svaret ges 28.12.2011 20:44
7

Jag har en bias mot att lägga rå kyckling på allt som eventuellt kanske inte blir grundligt kokt. Det har något att göra med Salmonella . Med det sagt kan hög procentandel vatten som släpps vid matlagning av fjäderfä , i motsats till andra kött, kanske orsaka att din pizza skorpa blir soggig, eller din sås liquidy. Ingen av dessa är bra saker när det gäller pizza.

    
svaret ges 28.12.2011 20:54
1

Jag lägger kycklingen på råa. Jag skar det tunt och i små bitar så att det lagar mat på 450f i ca 15 minuter. Tricket är att klippa det när det fortfarande är lite fryst det är mycket lättare på det här sättet. Kycklingen lagar perfekt och brinner inte, stekt, inte torr. Människor är så rädda för rå kyckling som det är roligt. Jag lagar min kyckling, svamp och lök pizza RAW.

    
svaret ges 21.05.2012 08:08