Är dessa gipsskruvar ordentligt drivna / motverkade?

11

När det gäller den här frågan . Trots att jag kanske klotter upp SE med frågor om körning av gipsskruvar, känner jag att de i slutändan kommer att vara till hjälp eftersom jag inte lyckats hitta bilder på korrekt drivna gipsskruvar. Dessutom är det bra att veta hur man gör ordentligt. Nu på innehållet i min fråga:

Idag pratade jag med superintendenten i företaget som jag anställde för att hänga gipsmur på mitt tak och åtgärda mina oro över de felaktigt drivna skruvarna (se länk till annan fråga ovan). Jag hade redan tagit upp denna fråga två gånger innan, men jag var säker på att det inte fanns något att oroas över, att de har gjort tusentals bostäder så här och aldrig haft några problem. Den här gången sköt jag lite hårdare och jag tror att jag slog en nerv för att nu superintendent, projektledare och en av arbetarna kommer ut imorgon för att "se vad de kan göra" om kontraktet.

Jag känner mig skyldig att kritisera kvaliteten på sitt arbete och trots allt stöd jag har samlat från SE-medlemmar undrade jag om jag hade fel om att deras skruvar kördes felaktigt. Jag bestämde mig för att bryta ut en extra längd på 2x4 och lite skrapgips som jag ligg runt och sätta några skruvar in i den med min egen gipsbit. Resultaten, enligt min åsikt, ser bra ut. Jag tror faktiskt att jag körde dessa skruvar så som någon sann professionell skulle. Inget papper bröts och inga slitna fibrer exploderar överallt. Det ser snyggt ut och skarpt. Huvudet sitter i ytan och det finns ingen kontakt när jag skrapar en spackelkniv över arket. När de kommer imorgon vill jag visa dem det här provstycket jag sätter ihop och förhoppningsvis låter det fungera som ett mycket bättre exempel på hur gipsskruvar ska drivas.

Om jag kan få lite återkoppling på mina drywall-färdigheter, skulle det vara bra.

    
uppsättning oscilatingcretin 19.11.2012 02:15

2 svar

4

Ja, det är det rätta djupet på vilket en skivskruv ska köras. Rocken är dimpled med tillräckligt med en ficka för att hålla föreningen, men försvagar inte brädet

    
svaret ges 23.11.2012 05:10
1

De ser bra ut för mig och jag har gjort mig själv i flera år.

    
svaret ges 21.11.2012 13:53