Är det några icke-mänskliga Starfleet-fartyg?

16

Har Starfleet eller Federation några fartyg där majoriteten av besättningsmedlemmarna är icke-mänskliga?

Eller är alla Starfleet-fartyg i majoritet bemannade av människor?

    
uppsättning AncientSwordRage 10.04.2012 21:57

2 svar

17

De flesta skepp som visades på skärmen hade den välbekanta uppsättningen av de flesta människor, en Vulcan / android / Borg utforska sin mänsklighet och några mer eller mindre exotiska humanoida utomjordingar. Det här är förståeligt eftersom de flesta skådespelare är människor, ingen väntan - alla är människor (förmodligen?) Så det här skar verkligen ner filmingskostnaderna och gjorde det möjligt för tittarna att identifiera med karaktärerna på sätt som skulle vara omöjligt att göra med sju tentacle utomjordingar (igen, förmodligen vem ska jag döma).

Men du är korrekt. Det finns fartyg med majoritet av icke-människa besättning:

The USS T'Kumbra was a Federation Nebula-class starship that was in service with Starfleet in the late 24th century. In the 2370s, the T'Kumbra was under the command of Captain Solok. The T'Kumbra had an all-Vulcan crew, similar to the USS Intrepid and USS Hera, which also had predominantly Vulcan crews.

Källa: Memory Alpha

Du kan tänka på det som om det finns olika skepp med sina besättningar i Star Trek-universum, men vi visar bara dessa med de flesta människor och några utomjordingar.

Det finns också en mycket trolig förklaring (även om jag inte vet om den användes var som helst i serien). Olika arter har olika biologiska egenskaper. Det skulle vara praktiskt om det inte var nödvändigt att få arten med liknande biologi på samma fartyg för att göra livsstödssystemen enklare. Även om människor kan leva vid 40 grader Celsius tycker de inte riktigt om det, så om det är en temperatur som medlemmarna av en annan art anser vara mycket kalla, förvänta dig inte att se dem på samma skepp med människor. Det förklarar väl varför skulle de flesta skepp vi ser har människor och mänskliga liknande besättningsmedlemmar.

Varför skulle Vulcans ha så många skepp av sig själv när de är så likna människor? Kanske för att de är så irriterande? Marka eftersom de tycker att människor luktar illa?

    
svaret ges 10.04.2012 22:11
9

Ett annat svar som tenderar att antydas vid tidpunkten är det för federationens medlemshästar, att människor är mest benägna att älska äventyret, spänningen och spänningen som kommer från utforskningen av det okända. Som sådana är de de vanligaste av dem som ansluter sig till StarFleet.

Medan det finns ett antal vulkaner i StarFleet, tenderar de att föredra att betjäna i skepp med alla Vulcan-besättningar, där de är av samma karaktär som smak och lukter. Det finns också ett par fartyg som har alla besättningar av en annan ras. Ett exempel från romanen är att det finns ett vetenskapskärl som designades och byggdes för Horta , vilket var < a href="http://en.memory-alpha.org/wiki/Dyson_Sphere_%28novel%29"> skickad av Starfleet för att undersöka Dyson sphere där Enterprise D hittade Scotty.

    
svaret ges 11.04.2012 04:08