Lokal transport från / till ORD Chicago Airport?

1

En del bakgrund:

Det finns fem av oss och varje har 3 stora incheckningsväskor. Vi anländer till ORD på måndag 27 augusti kl 8:00 och förväntar oss att rensa tullen om 2 timmar. Vi skulle behöva transport för att nå vår vistelsesställe runt 10:00 och en returresa tillbaka till ORD flygplatsen klockan 19:00.

Problem:

Vi vill bestämma platsen att bo, men kan inte förstå hur dyr det skulle vara för transport och hur mycket tid skulle krävas. Det finns 2 bra ställen jag hittade på Airbnb:

  • S Addison St, Bensenville ($ 109)
  • Irving Park, North Elston Avenue ($ 84)

Jag är inte medveten om hur taxa / avgifter skulle vara tillämpliga eftersom det här är min första gång i USA. Jag är också inte medveten om hur genomförbart det skulle vara att använda tågtjänsterna.

Rekommendera dina förslag baserat på genomförbarhet och kostnadseffektivitet.

    
uppsättning Cool_Coder 28.07.2015 20:57

1 svar

2

Först en snabb primer på tågalternativen i Chicago. Det finns två tågsystem, Chicago Transit Authority (CTA) och Metra. CTA är huvudsakligen utformad för att flytta människor runt i staden Chicago; Metra är huvudsakligen utformad för att flytta människor från de omgivande städerna till centrumkärnan och tillbaka igen (dvs. "pendeltåg".) CTA har en terminal direkt inuti O'Hare flygplats; Metra har en station något utanför flygplatsen , med en buss som körs till & från stationen.

Med det i åtanke är det här mina två AirBnB-platser du nämnde:

  • Bensenville är en förort till Chicago, strax söder om flygplatsen. Offentlig transitering skulle vara ett verkligt besvär. Du måste ta buss till Metra "O'Hare Transfer" -stationen, ta tåget mot staden några stopp, ta av, överföra till en annan linje som går tillbaka ut mot en annan förort och sedan gå av vid Bensenville-stoppet. Därifrån måste du gå till varhelst AirBnB-platsen är; På kartan ser det ut att det förmodligen inte skulle vara mer än en kilometer, men det är långt ifrån när du tappar påsar. Att komma från O'Hare till Bensenville med en hytt från flygplatsen skulle emellertid vara relativt lätt; det skulle inte ens krävas att komma på motorvägarna, vilket skulle vara ett verkligt plus om du anländer runt rusningstid. Hyttpriser finns här; avståndet från O'Hare till Bensenville handlar om 8-10 miles, så den totala biljettpriset skulle vara i $ 25-30-intervallet (före tips, vilket skulle förväntas, det här antas också att det inte finns någon tid i trafiken, för vilken du också debiteras.) Observera att eftersom Bensenville ligger utanför Chicagos stadsgränser, är det en tilläggsavgift på 50% tack vare priset.

  • Irving Park är ett grannskap i Chicago på norra sidan. CTA Blue Line har en terminal på O'Hare Airport, och tar dig direkt därifrån till Irving Park. Därifrån skulle du fortfarande behöva gå ett väsentligt avstånd för att komma till Elston Avenue. För en cab ride ser distansen ut att vara ca 12 miles, vilket skulle ge en biljett på ca $ 25 (igen innan spetsen.)

Med tanke på att din tur från flygplatsen kommer att vara klockan 10 (i slutet av morgonhastigheten, men fortfarande med stor trafik) och att din tur tillbaka till flygplatsen måste vara vid ca 6 PM (definitivt under kvällens rusningstid), skulle jag gå med Bensenville platsen. Chicago trafik kan bli ganska dålig, och jag skulle placera en premie på att kunna komma till och från flygplatsen snabbt.

Också: Att hyra en hytt vid curb kanske inte är ditt bästa alternativ i det här fallet. du kanske vill titta på en bilservice (aka "limousine service") och förbereda en tur till & från flygplatsen. För den mängd människor och bagage som du har, skulle det definitivt spara dig besvär och kanske spara pengar. Jag har dock ingen personlig erfarenhet av att göra detta, så jag låter någon annan prata med möjligheten för detta alternativ.

    
svaret ges 28.07.2015 23:01