Adding mer till 125A Main Service

0

Jag läste posten från länken nedan. Jag hade en fråga om den diskussionslinjen. Jag kan posta där men det var gammalt. Jag har en GE-servicebok, 24 positioner, som har en dubbelpolig 125A huvudbrytare.

Sammanfattar brytaren amp-mätningar för att diktera mina aktuella paneler totalt / möjligt ström?

Det finns för närvarande en 40 Amp dubbel som tar upp 4 slitsar på höger sida för en eldstaden i lägenhetens storlek. Det finns 4 fler kretsar för pluggar, och en regrigerator finns på en av dem. Jag lägger till en bortskaffare på köksflödet men det har bara överbelysningsstickarna. Huvudtjänsten är för en 450sf liten lägenhet med ett sovrum, ett bad och ett kök. Dess renoveras men budgeten är tight.

Jag vill lägga till raster för en 24 kW på begäran vattenvärmare och en liten split-enhet AC. Varmvattenberedare på 240V, kräver två 60 amp brytare, och AC, MRCool, 18K BTU, kommer att kräva en 15A till 20A, dubbelpol.

Kan huvudtjänsten som är i drift passa tilläggsbelastningen. Jag vet att breakersna passar bra. Ser utdragbart för mig.

    
uppsättning John Rost 12.11.2016 18:30

1 svar

2

Breakersna kommer fysiskt att passa in i panelen, men du skulle noga börja trippla saker när vattnet värmdes på.

Vid 24 kW @ 240 V, drar det 100 A * på egen hand. Lägg i lampor, behållare, kylskåp eller speciellt kaminen (drar kanske 30 A *), och du är väl över gränsen för 125 A huvudbrytaren.

Om du vill installera den här värmaren måste du uppgradera huvudtjänsten - vilket kan innebära att du uppgraderar tjänstens ingångsledningar från verktyget, mätaren, panelen, ledningarna från mätaren till panelen eller vilken som helst kombination av ovanstående.

Installera AC-enheten bör dock vara genomförbar, eftersom den är så liten.

* Vattenvärmaren drar inte faktiskt 100 A (ej heller kaminen 30 A) hela tiden. Beroende på din inkommande vattentemperatur, varmvattensinställningstemperatur, etc, kanske det inte behöver så mycket ström. Kaminen drar endast 30 A när alla brännare och ugnen är på. Det vill säga, du vill inte ha saker som fungerar ok på sommaren men inte vintern. Eller bara om du använder 2 av brännarna snarare än alla 4.

    
svaret ges 12.11.2016 20:55