Customs & Ticketing kommer till Japan

4

Jag planerar en resa till Tokyo men jag vet ingenting om tullen. Jag kommer att lämna Salt Lake City med en layover i Kalifornien. Under min layover måste jag gå igenom tullen innan jag går ombord på planet som går till Japan? Också om jag flyger Delta till Kalifornien och tar ett japanskt flygbolag där får jag mina ombordstigningspass för det japanska flygbolaget?

    
uppsättning Devin Arthur 15.08.2016 17:58

2 svar

6

Det finns ingen tullkontroll när du reser genom eller lämnar USA.

Du kommer att ha en tullkontroll efter passkontroll vid den första flygplatsen du kommer till i Japan. Det är inget för mycket att oroa sig för, din väska kan öppnas framför dig och någon kan se igenom den för eventuella olagliga artiklar. Ibland får du gå igenom utan en detaljerad påsexamen, oftast bara om du bär en liten väska.

När du får ditt vidare ombordstigningspass beror på hur du bokade resan. Om du bokat det som en biljett på ett och samma sätt får du nog alla boardingkort för dagen i Salt Lake City. (Jag är inte medveten om att Delta samarbetar med någon av de japanska flygbolagen så jag är förvånad över att det här skulle vara en biljett.) Annars kan du samla ditt ombordstigningskort i LAX, från ett flygbilsassistent. Om du tar en påse kan du behöva lämna airside-området för att samla in det och kontrollera det igen, i incheckningsområdet. Du kan också få ditt boardingkort där också.

    
svaret ges 15.08.2016 19:05
2

Du kommer i grund och botten att behöva gå igenom tullen vid inresa på varje plats. Om du flyger till Tokyo direkt betyder det att du går igenom japanska tullen vid ankomsten. Tänk på att om du har en layover i Vancouver, måste du gå igenom tullen både i Kanada och Japan.

Boardingkort för det japanska flygbolaget bör göras tillgängligt för dig online av den som du bokat bokningen genom. Värsta scenariot kan du hämta ditt ombordstigningspass på reservatskortet i Kalifornien. Bara nackdelen är att du kan måste avsluta och skriva in säkerhet igen för att göra det.

    
svaret ges 15.08.2016 21:03