Skydda väggen bakom papperskorgen

0

Vad kan jag göra till en (målade) vägg bakom en papperskorgen för att skydda den från, ja, papperskorgen ?! Vill du att det ska vara tvättbart, självklart, och bara semi-permanent eftersom vi inte kommer att bo i det här huset för alltid och jag vill inte att det ska se alltför klibbigt ut. Jag betraktade kakel, men det är för permanent. Också betraktad plåt, men jag trodde att det kanske ser för konstigt ut.

Förslag?

    
uppsättning TheSmallestOne 27.04.2017 15:59

3 svar

3

Jag skulle överväga fiberförstärkta plastpaneler (FRP eller "milkhouse panels" - exempel ) fäst med krok och loop-band. Båda är tillgängliga hos din närmaste hemförbättringsbutik. Det skulle vara väldigt tufft och lätt att avlägsna.

    
svaret ges 27.04.2017 16:04
1

Att lägga någon form av plast där, som föreslagits i de andra svaren, är en bra idé, men det finns en ännu enklare lösning. Mask av ett snyggt rektangulärt område bakom burken och måla det med något tvättbart. Många färger är tvättbara. Du kan till och med använda en klar "plast" finish (oändliga sorter tillgängliga). Om något kommer på det, kan det enkelt torkas eller tvättas bort. När du lämnar kan den målas över.

    
svaret ges 27.04.2017 21:40
0

För ett liknande ändamål använde jag tydligt plastmatta material som jag fastnade på väggen med mattan tejp.

Tejptejpen fastnade ovanpå en vägg som var täckt med väggpapper, så det är inte så svårt att återställa väggen genom att byta väggpapper.

    
svaret ges 27.04.2017 16:06