Book identifiering: mördaren använder surrogatkroppar för att jaga mål på flera planeter [duplicera]

3

Jag letar efter en bok om en agent som är utbildad assasin. Han skickas till fyra olika planeter för att döda ett mål, men för varje jobb sätts hans sinne i en surrogatkropp innan han skickas till planetside. En av planeterna är en plats som heter "Chavon" Jag tror och i en annan av böckerna blir han tillfälligt förvandlad till en dinosaurisk varelse genom magi.

Det är en strålande serie och jag skulle vara intresserad om någon kan komma ihåg vad det kallades som jag vill få det som en födelsedagspresent för min syster.

    
uppsättning Dingdong 09.07.2015 11:56

1 svar

6

Jag läste den här boken och dess följeslagare när jag var yngre; Det är en serie av fyra böcker av Jack Chalker som heter The Four Lords of the Diamond. Du kan kanske få dem på Amazon. Du kommer ihåg den tredje boken "Charon: En drake vid porten"

De fyra herrarna i diamanten är fångar på fyra planeter i ett solsystem som används som ett fängelse, eftersom planeterna har en symbiotisk organism som infekterar alla som är på planeterna och kommer att döda alla infekterade om de lämnar systemet.

Denna parasit infekterar allt och kan kommunicera mellan sig, oavsett vad som är infekterat med det. På en planet tillåter den här kommunikationen någon som är mer villig och kontrollerar sig själva för att använda symbionterna för att ändra form, som liknar magi. På en annan planet tillåter det människor att byta organ.

Agenten befinner sig på ett fartyg utanför systemet och använder fyra kroppar skickade till varje planet, för att spola ut en kontakt som handlar med utlänningar och planerar en invasion. På en planet förvandlas hans surrogatkropp till en varelse, av den dåliga killen för att hindra hans utredning.

Mycket intressant idé för serien, och trots att samma agent är "närvarande" på var och en av de fyra världarna, går inte historierna ut på samma sätt i varje bok. Miljö och erfarenheter påverkar varje enskilt agent annorlunda på varje planet.

    
svaret ges 09.07.2015 13:41