If Liber8 kan hacka Keira, varför lockar Keira eller Alec dem inte tillbaka?

5

Av de personer som skickades till det förflutna har tre hittills visat sig ha CMR-implantat. Dessa tre är;

  • Keira Cameron, huvudpersonen i CPS-agenten,
  • Elena, CPS-agenten som skickades tillbaka till 1975, avslöjs i "Second Skin",
  • Travis Berta, en medlem av Liber8

Det avslöjas att Travis har CMR-implantatet i en tidigare episod, där Sonya Valentine instrueras att "avsluta" projektet (honom) och stänga av den operation hon har arbetat med. Detta visas som den punkt där Sonya och Travis bytte sidor.

Det finns en viss tomtpunkt i avsnittet "Second Skin";

While trying to locate the second suit, which Elena had been wearing when she was sent back to 1975, Alec "power cycles" all other CMRs connected to the network (excluding Keira). This causes Elena's CMR to power up, and Travis to experience a sudden and intense pain.

Förutom plottpunkten från Second Skin finns det en tidigare episod - "Playtime" - där;

Lucas Ingram hacks into Keira's CMR to take control of her and force her to take actions that she would not normally take, against her will.

Med dessa två fall avslöjas som något som kan hända som ett resultat av att ha CMR-implantat, vad hindrar huvudpersonen från att använda dessa metoder för att kontrollera det hot som Travis Berta uppenbarligen är för framtidsäkerheten?

    
uppsättning user5603 14.05.2013 12:44

2 svar

5

CMR Travis har en militär version av CMR. Det kan vara av högre säkerhetsnivå än Keira. Baserat på samma teknik, men bättre / annan säkerhet / brandvägg för att undvika att supersoldier hackade (vilket är farligare än att ha en normal officer hackad)

Det faktum att Travis fick den intensiva smärreaktionen medan Keiris partner inte kunde vara för att den var avstängd, men det kunde också antyta skillnaden i CMR mjuk / hårdvara.

Att de inte har försökt komma åt sin CMR kvarstår fortfarande oupplöst. Om inte jag saknade något, kan det vara så att Keira inte känner till Travis CMR. I det sista avsnittet säger Alec att "någon annan hade tillgång till nätverket". De antar inte att det är Travis, vilket är en giltig resonemang om de skulle veta om CMR. När det supersoldier-projektet avslutades snabbt och mycket konfidentiellt, kanske Keira kanske inte känner till alla detaljer om Traviss uppgraderingar.

    
svaret ges 14.05.2013 23:59
2

Jag håller med Origin påpekar att Travis CMR är super-soldatversion med mer avancerade brandväggar på plats och även bristen på kunskap om hans CMR.

För att lägga till det, kom ihåg att Keiras CMR hackades fysiskt med huvudet när hon spelade det spelet. Koden till hack var inbyggd i spelet. På ett sätt fick hon frivilligt hackas. Oavsett hur bra datasäkerhet blir, är den fortfarande sårbar i verkliga situationer.

    
svaret ges 02.07.2013 10:39