Hur händer "Sandy Claws" i "Nightmare Before Christmas"?

7

Så jag tittar på The Nightmare Before Christmas, och trots vad lögner och överdrifter han säger till medborgarna i Halloween Town verkar Jack verkligen tro att Santa Claws - eller "Sandy Claws , "som han felaktigt tycker - har faktiska klor istället för händer. (Han verkar faktiskt bli förvånad över bristen på klor när han möter Santa i person.) Detta trots att Jack ser Santa Claws personligen - eller, åtminstone Santa's klart klo-mindre skugga - under hans första, oavsiktligt besök i julstaden:

Vardettabaraettkontinuitetsfelhosanimations-och/ellerbildskriftsgrupperna?EllerhadedeinneburitattSanta'shänderskullesemerkloliktutisinskugga(slash,varJacktänktattpånågotsättmisstänkarotenochsådaniskugganförattvaraendelavSanta'shand/"klo" trots sin brist på verklig / praktisk likhet med en klo)? Var Jack bara riktigt bra på att ligga / sätta på en show på den fronten (det vill säga att han inte faktiskt tror att "Sandy Claws" hade klor, men han satt på en show för resten av stad)? Finns det en annan förklaring som jag inte har tänkt på?

    
uppsättning ghostdog 14.10.2015 02:17

3 svar

6

Jack, en medborgare i Halloween Town, odlad och uppvuxen där, har Halloween färgade glasögon . Hans POV i livet kretsar kring Halloween. Hans tankeprocess är skrämmande och läskigt och allt som stannar i natten. Sången där din skärmupptagning kommer från, kretsar kring Jacks Culture Shock och försöker lista ut Vad är det här? spooky Christmas Town.

                            

Duberättarförnågonsomaldrighörttalasomjul,vemharsinnepåHalloween,attenmagiskpersonsomkallasjultomtenexisterar,vadärdenförstatankenattdekommerattfixapåärClaus,vilketäretthomonymförClaws."När du är en hammare, så ser det ut som naglar".

Med detta sagt är videon ovan, när Jack först ser skuggan, på avstånd, och skuggan springer lite, och fingrarna förlänger definitivt till en kloliknande form.

    
svaret ges 14.10.2015 03:36
0

Jack försöker inte lura Halloweentown-medborgarna. Han vill övertyga dem om att gå med honom i hans strävan, eftersom han behöver dem för att hjälpa "göra jul".

Hans motiv är att han är trött på Halloween, vilket han bara gjorde "bästa än", men vill inte göra längre. När han ser dörrarna i skogen, är de något han inte sett tidigare. Jul är ny för honom och har därför sitt intresse.

Han tror att han hjälper till att ge jultomten en välförtjänt vila, och att barnen kommer att älska hans stewardship of Christmas. Han inser att han inte helt kan förstå det, men är villig att göra det på Santa's väg. Men städerna får inte det, så han "ger dem vad de vill ha." I detta avseende är Jack mer öppet än medborgarna. Men han har fortfarande sina blinda fläckar.

Som sagt säger Jack inte avsiktligt någon, utan gör det oavsiktligt. Han är faktiskt förvånad över att Sandy Claws inte har klor, han föll inte överraskning.

    
svaret ges 14.10.2015 16:39
-1
Jacks hela världsutsikt är från Halloween Town. Sandy Claws med verkliga klor ger total mening åt honom. Att se den flyktiga skuggan saknade klor var så liten avvikelse från "verkligheten" att den kanske inte ens har registrerat sig på hans samvete. Men när han möter jultomten, saknar klorna, registreras det slutligen.

    
svaret ges 29.03.2017 15:39