Säkerhet för amerikanska inrikesflygförbindelser

0

Det här är första gången jag reser själv. Jag är medveten om att jag måste gå genom Immigration när jag satt fot i USA, men den stat jag anländer till är bara ett stopp. Måste jag gå igenom säkerheten vid flygplatsen vid min destination?

När jag går, måste jag också göra det igen? Jag har två slutar innan jag lämnar USA.

mitt land > DFW > PIT
PIT > ORD > DFW > mitt land

    
uppsättning Ratsiev 16.01.2018 19:36

2 svar

3

När du går in i USA kommer du att gå genom invandring och sedan TSA-säkerhet när du kommer till DFW (om du inte kommer från en Preclearence flygplats , där du kommer att gå igenom USA: s invandring och tull innan du flyger).

När du anländer till DFW på väg in kommer du att gå genom invandring, bagagefordran (var du måste hämta kontrollerat bagage), tull, bagageavsättning (där du kommer att returnera ett kontrollerat bagage för din nästa flygning ) och säkerhet innan du går till din port för flygningen till Pittsburgh.

För att lämna USA måste du inte passera genom invandring alls och behöver bara gå igenom säkerheten vid din första flygplats om du inte behöver byta terminaler och flygplatsen i fråga inte har något sätt att göra det inom det säkra området. I ditt fall behöver du inte gå igenom säkerhet igen när du lämnar, eftersom DFW och ORD tillåter dig att flytta mellan terminalerna utan att gå ut på det säkra området (lägg till sidan ORD: s terminal 5 buss situation, som inte gäller här).

Kort sagt:

  • På väg till USA: invandring, tull och säkerhet vid DFW, inget i PIT
  • På väg ut ur USA: säkerhet vid PIT, inget på ORD eller DFW
svaret ges 16.01.2018 19:56
0

Först kommer du att skicka säkerhet i ditt hemland. När du landar i USA för första gången kommer du att göra invandring. Beroende på flygplatsens layout kräver det ibland dig att lämna det säkra området eftersom du också måste hämta din resväska för att ta det genom tullen. I så fall måste du komma tillbaka till det säkra området och därför gå igenom säkerheten innan du går ombord på din nästa flygning.

Vissa flygplatser låter dig gå genom immigration och tull på en gång och förbli inom det säkra området och så kommer det inte att bli någon annan säkerhetscheckpunkt. Det har varit ett tag sedan jag har varit i DFW men jag tror att du måste lämna och gå igenom säkerhet för att komma in igen.

På din returresa kommer du bara att gå igenom säkerheten en gång, vid din startstad (PIT). När du anländer till DFW kommer du att kunna överföra till din port med SkyTrain som flyttar mellan de olika terminalerna inom det säkra området.

    
svaret ges 16.01.2018 19:58