How kan jag förbättra 2: 1: 1 margarita receptet? [stängd]

7

Jag köpte min fru Margaritaville Frozen Concoction Maker, och det är fantastiskt. Vi gör mycket margaritas, men alltid med färdiga blandningar. Jag försökte ett recept att göra en från början, och det var fruktansvärt.

Jag försökte använda 2: 1: 1-förhållandet som beskrivs nedan - 2 delar tequila, 1 del trippel sek, 1 del limtsaft. Det smakade precis som ett skott tequila med lite lime.

Vad är några alternativ jag kan försöka få det att smaka bättre?

    
uppsättning Martin 08.09.2010 16:03

7 svar

7

Du brukar vara van vid att ha mycket socker i dina blandningar. Använd lime-ade istället för limejuice, eller tillsätt lite enkel sirap. Lägga till apelsinjuice hjälper också. Det här är självklart inte "traditionellt", men du kommer nog att gilla det bättre.

Om du letar efter ett förhållande, skulle jag försöka något som 2 delar tequila, 1 del trippel sek, 2 delar lime-ade, 2 delar apelsinjuice. Justera lime-och apelsinjuice tills det smakar gott för dig.

    
svaret ges 08.09.2010 16:07
3

Min favoritförhållande är den enkla 2: 1: 1 (2 delar tequila, 1 del trippel sek, 1 delkalk)

Förhållandet "officiellt" är 7: 4: 3, men det är mer riktat mot en folkmassa.

Vad jag skulle rekommendera gör 2: 1 och sedan tillsätter lime tills det smakar rätt. Du kan köpa en söt limtsirap i affären, om du gillar extra socker.

    
svaret ges 08.09.2010 16:05
2

Det har varit mycket debatt om detta ämne. Det kokar vanligtvis ner till preferens. Ett snyggt förhållande jag har försökt mer än en gång är följande:

2 delar tequila, 1 del fräsk limejuice (ja från en kalk), 1 del limesaft (från koncentrat, kanske ett limehjälpmedel av sorter eller en limesaftblandning du gillar) och 1/2 del Cointreau eller Grand Marnier (ingen Triple Sec om du inte har några pengar och du använder Quervo; -) och 1/4 del enkel sirap.

Jag har nyligen kommit på att göra mina egna enkla siraper till Margaritas. De passar snyggt i stället för tillsatta socker eller apelsin smaksatt vätska eller, i mitt exempel ovan, i samband med. Lös bara upp 1: 1 varmt vatten och socker, låt svalna och flaska för senare (var försiktig, men lång lagring leder till förstörelse).

Jag gillar Bobs råd ovan, och lägger till OJ till margaritas är mycket bra. Ett sista knep jag lärde mig är att lägga till lite granatäpplejuice för färg och tangy-ness.

    
svaret ges 09.09.2010 00:37
2

Innan du helt ger upp på den klassiska ritaen, bör du verkligen prova med goda ingredienser, och definitivt gärna justera proportionerna till din smak. Min favorit enkla margarita är 2oz Sauza Hornitos Reposado, 1oz Cointreau och 1oz färskpressad limejuice, skakad med is och serveras i ett saltristat stenglas. Min fru gillar lite mindre sur, så jag brukar gå 1½oz tequila, 1oz Cointreau och ¾oz limejuice för henne. Du kommer bli förvånad över hur bra tequila kan smaka!

Det viktigaste börjar med en ganska bra tequila. Cuervo Gold är bara för att skjuta i baren när du redan är för berusad för att smaka på någonting. ; -)

    
svaret ges 05.01.2011 00:19
2

Förutom att använda kvalitetsingredienser är korrekt blandningsteknik också viktig. En Margarita kan vara skrämmande stark och / eller skarp för de med en söt tand, om den inte har blivit tillräckligt utspädd. Ice är en av de viktigaste cocktailingredienserna och får fel kan förstöra en cocktail .

Skaka med is kommer att introducera viss utspädning och hjälper till att jämna ut kanterna lite. Det är därför viktigt att lägga till mycket is till din skakare och skaka cocktailen under minst tio sekunder. Om skakan inte är täckt i kondens och inte har blivit obehagligt kall för beröring, har du inte skakat tillräckligt med drinken.

    
svaret ges 02.05.2012 18:54
1

Jag och min fru hade samma reaktion på att prova den "officiella" vägen.

Vad fann egentligen gjorde det för oss var 1 burk koncentrerad frusen limeadblandning och sedan en halv burk tequila och 1/4 burk trippel sek och häll det bara i en mixer och det är både gott och super lätt.

Var också utsökt att kasta i några färska jordgubbar för en jordgubbs margarita.

    
svaret ges 09.09.2010 02:50
0

2 oz Silver Tequila, 1 oz Orange Liquer, 1 oz Lime Juice, .5 - 1 tblsp agave nektar

    
svaret ges 21.05.2016 00:08