Använd spänningsstabilisator och UPS för pc?

-1

Så nu är jag lite konstig. Jag har både en avbrottsfri strömförsörjning med 3 utgångar ( den här ) samt en spänningsstabilisator för min TV med 2 utgångar liggande. Nu har min UPS en viss spänningsstabilisering, men spänningsstabilisatorn är nog bättre på uppgiften.

Jag måste ansluta 3 enheter, som alla ska ha UPS-ström när det då inte finns någon ström och skyddas av bästa spänningsstabilisering, så min inställning kommer att vara:

Vägguttag - > Spänningsstabilisator - > UPS - > TV, PC, Wi-Fi-router

Är det något fel på den här inställningen? Kommer spänningen att stabiliseras två gånger har någon möjlighet till negativ effekt?

Tack på förhand!

    
uppsättning Aryan poonacha 28.12.2017 15:11

1 svar

0

Ja, du kan, som med rätta påpekades i kommentarerna, eftersom det är ganska mycket en enda d.c-källa i slutet. Denna fråga är nog mer lämpad för elektroniken också. Och den spänningsstabilisator jag använder kan bära lasten på alla 3. Och när du ansluter UPS direkt skulle det fungera lika bra, det gör praktiskt taget ingen skillnad och med tanke på de frekventa strömavbrott och spänningsändringar i mitt område, medan det är överkill, det skyddar verkligen min inställning.

    
svaret ges 02.01.2018 15:28