Hur fungerar skador med Polyjuice Potion?

14

Vi vet att om du (med hjälp av Polyjuice) tar formen av någon som blivit skadad, antar du den skadade formen (t.ex. Barty / Moody). Om du är skadad, förmodligen skulle du vara oskadad under Polyjuice. Min fråga är, är detta i realtid? Det är, om du tar en polyjuice, och medan du fortfarande är under dess effekter, kommer den person som omvandlas till att bli skadad (eller ens dör), att skadan överförs till dig? Och omvända, om du blir skadad i någon annans kropp, kommer det att överföras till din riktiga kropp efter att Polyjuice slits av, kommer den att försvinna, eller kommer den att gå till personen du förvandlades till?

    
uppsättning ike 21.03.2014 16:08

4 svar

12

Låt oss ta hänsyn till Moody och Barty Crouch Jr och använda det som ett exempel / referens.

Barty använder hela året med polyjuice potion utan någon tydlig förändring av vikt eller hår.

below, apparently fast asleep, thin and starved in appearance, was the real Mad- Eye Moody. His wooden leg was gone, the socket which should have held the magical eye looked empty beneath its lid, and chunks of his grizzled hair were missing.

Så här ser vi att den verkliga Moody har gått ner i vikt på grund av 8 månaders fängelse, och har också ett extremt slarvigt hårklippande jobb.

Men Crouch behåller Moody's pre-sick utseende och pre-cut hår. Så det visar sig för det första att skador som hände med Moody efter att håret klippts (inklusive hårklippningen själv) inte påverkade Crouch i realtid (medan under effekten av polyjuice potion), NOR verkar inte dessa skador för att påverka polyjuice potion gjord med hår före tyngdförlusten / hårklippningen, eller polyjuice potion gjord med hår efter viktminskningen.

Endast permanent skada verkar förmedlas genom polyjuice, ärr, saknad ben, ect men status som vikt och hår är inte.

För att svara på den andra delen av din fråga har inga skador på den person som har påverkats av polyjuice potion någonsin uppträtt på den person vars hår eller andra har tagits ifrån.

Mrs Weasley had staunched his bleeding now, and by the lamplight Harry saw a clean, gaping hole where George’s ear had been.

Här får vi George att bli skadad medan han är under polyjuice potion för att framstå som Harry, men Harry får inte heller hans öra skadad, och skadan fortsätter på George AFTER effekten av polyjuice potion slits av.

    
svaret ges 26.09.2016 20:00
11

Jag tror inte att det finns någon referens som visar att det är i realtid. Du tar bara väsentligen form av en annan person, det är inte meningen att du ska vara en exakt klon där det händer vad som händer med dem.

länk

Polyjuice Potion is a very complicated potion that allows the drinker to assume the form of someone else.

Du behåller dock den transformerade staten efter att du dött medan du följde effekterna av Polyjuice, vilket är vad Barty Jrs mamma gjorde för att rädda honom. Nu vet vi inte 100% om du håller formen för alltid när du dör, men du skulle åtminstone hålla formen den timme det tar för att draken ska slita av.

Bartemius Crouch Jrs moder

Both mother and son drank Polyjuice Potion to take each other's appearance, and she went to Azkaban while Barty Jr. went to live in hiding with the help of their House-elf Winky. Mrs. Crouch drank the remaining potion slowly and sparingly, to ensure herself not to be exposed for the other prisoners to see, and died shortly thereafter in Azkaban. She was buried by the Dementors outside the walls under her son's name and appearance, as Sirius Black witnessed.

Så väsentligen är det inte riktig tid, för om det då var Barty Jr skulle ha dött när hans mamma gick bort under effekten av potionen. Också följaktligen tror jag att om du skadas under Polyjuice skulle skadan bara överföras till din vanliga kropp i det område du skadades.

    
svaret ges 21.03.2014 16:34
4

Man måste komma ihåg att Polyjuice potion kräver att en del av personen efterliknas, t ex en hårsträng, precis innan han är full. Jag antar att denna del "kodar" (magiskt eller annars) utseendet på den personen just nu från den personen . Därför påverkar allt som händer med den personen medan det imiteras inte utseendet på imitatorn.

Nu pekar det på hur Barty Crouch Jr lyckades se detsamma medan Alastor Moody slösade bort. Möjligheter: (a) Barty drog tillräckligt med hårförråd till flera månader (och folliklarna behöver inte vara levande för att Polyjuice ska fungera); (b) Barty kunde göra sitt ansikte mer normalt med magi, eller till och med enkel smink (eller kanske Moodys försämring förändrade inte hans ansikte för mycket) och täckte viktminskningen genom att lägga på sina kläder.

    
svaret ges 26.09.2016 22:10
1

I grunden tillåter Polyjuice potion en individ att anta en annan individs utseende vid ett givet tillfälle det vill säga om Barty Crouch Jr hade torterat Alastor Moody hans " polyjuice utseende" skulle inte förändras tills hans reserver slutade och han var tvungen att brygga en ny sats med färska hår som skulle inkludera de nya skadorna.

Vad du beskriver i ditt inlägg gäller mer vad som kan hända om en "sårdelning / såröverföringskurs" var involverad av om ditt framtida själv torterade ditt nuvarande själv, se filmen "Looper".

Men jag har länge undrat om Polyjuice kan användas för att förhindra död från kraftigt sår tills läkarvård kan ges eller tillfälligt bota nedsatt njurfunktion som blindhet eller dövhet?

    
svaret ges 26.03.2014 02:41