När lärde Captain America vad som hände med Howard Stark?

31

I slutet av Captain America: Inbördeskriget lär vi oss att

Howard and Maria Stark were assassinated by the Winter Soldier

och Captain America medger att han redan visste.

Men hur fick han reda på det? Jag kommer inte ihåg det här att avslöjas i någon av de tidigare filmerna, och jag kan inte tänka på en anledning till att de karaktärer som redan visste skulle ha gått ut ur deras sätt att berätta för Steve om det.

    
uppsättning Ixrec 29.04.2016 23:57

1 svar

42

Han lär sig i Captain America: Winter Soldier .

När Captain America och Black Widow hittar den dolda SHIELD-bunkeren som innehåller Arnim Zola's AI, en av de saker som Zola förklarar är hur HYDRA infiltrerade SHIELD från början. Rogers frågar hur det är möjligt och hur ingen upptäckte, och Zola svarar att genom åren har "olyckor gjorts att hända".

Hans videoskärm blinkar sedan genom en serie "olyckor" som han i grund och botten har tillåtit att ordnas av HYDRA, och den första bilden i Howard Stark.

Tidigare i filmen hade Black Widow avslöjat att Winter Soldier hade dödat människor i ~ 50 år.

När Cap upptäckte Buckys identitet och att han arbetar för HYDRA, och att det var Bucky som arrangerade Nick Furys "olycka", hade det inte varit så mycket av ett hopp att han kom att han också var den som mördades de andra Zola skakade om. (Observera att när Tony först konfronterar honom, säger han faktiskt något som "Jag visste inte att det var honom ", men driver inte problemet, vilket innebär att han inte vet visst att Bucky var mördaren, men hade kommit till den slutsatsen ändå.)

    
svaret ges 30.04.2016 00:12