Var Ginny Weasley och Harry Potter i ett förhållande före Deathly Hallows del 2?

9

I Harry Potter och Döds Hallows: Del 2 ser vi Harry och Ginny kyssar och bevisar att de var kär och senare giftes de. Men i Harry Potter och Half Blood Prince ser vi att Harry försöker imponera på en annan tjej på hotellet i början av filmen. Så var de inte engagerade i Half Blood Prince? Det är också hela Ronans vinkel att bli avundsjuk på Harry och Hermione under sin resa i Deathly Hallows: Del 1 (även om han inte hade ett tydligt sinne vid den tiden). Var det någon punkt i filmerna där det klargjordes att Harry och Ginny var ett föremål före Deathly Hallows: Part 2 eller var detta bara behandlat ganska implisitivt utan att ens det skulle bli dem själva?

    
uppsättning Mistu4u 18.01.2013 11:08

2 svar

13

Harry Potters tidigare kärleksintresse var Cho Chang . Hon daterade Cedric Diggory i Goblet of Fire och senare daterade Harry under Phoenix Order . De delar också en kyss före julhelgen, i kravet .

Men hon är sönderdelad mellan minnet av Cedric och hennes känslor mot Harry och därmed stabiliserar deras förhållande aldrig. Senare i Half Blood Prince börjar Harry se Ginny, för vem han alltid hade ett mjukt hörn i sitt hjärta. De delar en kyss strax efter att Gryffindor vinner Quidditch Cup.

    
svaret ges 18.01.2013 12:35
2

Det finns en scen i Half Blood Prince där Ginny och Harry kysser i kravet. De är där för att dölja Harry's bok efter att han använder Sectumsempra på Malfoy och nästan dödar honom. Filmen expanderar inte på deras förhållande efter det, men kyssen hände på ett annat sätt i böckerna och de daterades därefter och slog bara upp när Harry bestämde sig för att slå ut ensam efter Dumbledores död.

    
svaret ges 26.10.2015 01:00