Do Gratis Comic Book Day-serier från DC eller Marvel innehåller viktiga tomter?

4

Om de gör det, kommer de att sälja dem i framtiden? Jag frågar för att jag är orolig för att det kan finnas en viktig punkt i en serie jag följer, och jag kanske inte kan få den fria komiken. Jag har just börjat samla, det är därför jag inte vet.

    
uppsättning bong 27.06.2016 13:09

1 svar

2

Ja och Nej. Om du är en perfektionist och behöver läsa varje problem för varje serie med mini-serier eller händelser, så kommer du noga att välja dessa problem. De är alltid tillgängliga på din lokala serier eller du kan hitta dem online.

Även om dessa Free Comic Book Day-frågor oftast innehåller viktiga plotpunkter för en framtida mini-serie eller händelse komiker, är deras verkliga syfte att få både ivriga comebokläsare och icke-komiska bokläsare glada över den kommande berättelsen och serietidningar i allmänhet. Eventuella punkter som har uppstått i FCBD-frågan är nästan alltid antingen återkollade i de första utgåvorna av mini-serien eller pågående komiker som de är för. Verkligen är dessa FCBD-frågor bäst betraktade som "prequel" -serier.

Ett bra exempel på detta är DCs dagbok för fri komisk bok för sin "Futures End" -veckelserie som kom ut för några år sedan: länk

Problemet med fri komisk dag fokuserade främst på back story och tips på den större tomten (alla förklaras igen i fråga # 1). Det är också viktigt att notera att många av dessa FCBD-problem antingen inte numreras (fallet med Marvels nya Civil War II FCBD-fråga) eller numreras som # 0 (vilket är fallet med DC: s Future's End FCBD-fråga).

Dessa FCBD-problem är mer som reklammaterial för att få läsarna glada för boken, än en viktig fråga i en historia. Jag tycker att de alltid är en rolig läsning och de gör vanligtvis ett bra jobb för att få läsarna glada för en serietidning, men jag skulle inte betrakta dem "måste läsa" böcker och du kommer inte gå vilse att gå in i en mini-serie eller pågående serie om Du har inte läst dessa FCBD-problem.

    
svaret ges 27.06.2016 14:03