Efter evakueringen - hur blir folk återförenade med sitt bagage?

11

Anta att du tar ett flygbolag, och kabinen börjar fylla i rök. Piloterna flytta planen till närmaste lämpliga flygplats, och flygvakterna popar dörrarna och skickar dig ner i rutorna så snart flygplanet slutar och motorerna stängs av. Men när brandmännen kan kolla inuti flygplanet, kan ingen rök, rök eller värmekällor hittas.

Hur skulle flygbolaget få ditt carryon / handbagage tillbaka till dig under omständigheterna, och när ska du förvänta dig det? Jag antar att detta varierar från flygbolag till flygbolag, men representativa svar uppskattas.

    
uppsättning UnrecognizedFallingObject 08.09.2015 22:54

1 svar

4

Medan det varierar från flygbolag till flygbolag, skulle det troliga scenariot vara att flygbolagets anställda eller en flygplatsentreprenör skulle skicka personal ombord för att hämta föremålen i bakfack och bakfickor när de fått OK för att komma in. De skulle märka allt som de hittar baserat på binnummer eller platsnummer för att få en uppfattning om vem som tillhör. Ta sedan den någonstans för distribution till de avvaktande passagerarna.

Hur lång tid passagerarna måste vänta beror på det problem som orsakade evakueringen och hur det tar att bestämma att det är säkert att lossa bagaget.

    
svaret ges 09.09.2015 02:56