Min mamma vägrade ett brittiskt visum på grund av hennes tidigare visumansökan som innehöll ett felaktigt uttalande. Vilka är mina alternativ?

27

Min mamma nekades visum för att delta i min examen och hon har gråtit sedan hon fick denna hjärtskärande nyhet. Jag vill verkligen att hon ska delta i min examen. Hur åtgärdar jag det här problemet?

Efter att ha arbetat för en organisation startade hon sitt eget företag och hon bifogade ett dokument som visar hennes företagsregistrering och företagskonto detaljer.

Den sista ansökan hon gjorde gjordes av en agent eftersom hon kände sig dåligt under den perioden. Så agenten nämnde att hon inte har någon släkting eller beroende.

    
uppsättning Baby face 03.07.2018 04:47

1 svar

101

Din mamma har fått sig i något av en pickle. Storbritanniens invandring verkar ha deklarationer från henne som säger att hon är pensionerad och att hon inte har någon avkomma. Nu ansöker hon om visum med båda deklarationerna uppenbarligen felaktigt.

Detta kastar allvarligt tvivel på hennes trovärdighet, och att övervinna denna tvivel kommer att vara en uppåtrikad kamp. Inte bara behöver hon nu dokumentera exakt sin nuvarande situation, men hon måste också förklara hur dessa fel uppstod.

Det här kan inte löstas om det kan lösas alls. Hon behöver råd från en advokat med kunskap om brittisk invandring - främlingar på internet kommer inte räcka till.

Du kan börja med ett samtal till Storbritanniens lag samhället

Förvänta att detta är dyrt.

    
svaret ges 03.07.2018 07:06