Byt till mjölk i kaffe?

9

Jag letar efter en ersättning till mjölk i kaffet ... något som kommer att ha samma effekt på kaffet (tona ner bitterheten hos en kaffekopp) sätter det som inte blir dåligt efter två veckor.

Här är situationen ... Jag gillar att ta en god kaffe när jag är lite sömnig på jobbet ... det händer, ja, kanske en gång i veckan.

Men om jag köper en 1L kartong med mjölk, kommer det att bli dags att bli dåligt innan jag är halvvägs.

Så finns det en produkt som jag kan använda för att ersätta mjölken i mitt kaffe som inte blir dåligt?

    
uppsättning Fredy31 22.04.2013 14:36

11 svar

11

Om du tar din kaffe söt, gör glass underverk och det håller i frysen. Choklad är min favorit. Jag rekommenderar att du smälter det innan du lägger till kaffet.

Det här är meningsfullt eftersom glass är mestadels mjölk och grädde, med vissa smakämnen - vanligtvis av högre kvalitet än i artificiella kaffebryggare.

Jag skulle lägga till tricket jag använde i sovsalarna för några år sedan, när jag inte hade något kylskåp (och en faster att köpa den): Bailey's Irish Cream. Naturligtvis är effekten något annorlunda: -)

    
svaret ges 22.04.2013 14:38
17

För kaffe finns det mjölk i 10 ml portioner. Det är UHT, så det börjar inte förstöra tills du öppnar det, och du öppnar bara en av dem per kaffe. Använd alternativt mjölk i mjölk.

    
svaret ges 22.04.2013 16:23
8

Du kan också frysa mjölken själv. Häll i små förseglingsbara behållare och frys.

Om du vill gå hela vägen, frys mjölken i iskubbrickor, och packa sedan kuberna individuellt. De håller ett par månader.

    
svaret ges 22.04.2013 15:38
7

En liten nypa salt kommer att minska den upplevda bitterheten, och saltet håller ganska bra.

    
svaret ges 22.04.2013 16:22
4

Det finns också det fulla spektrumet av icke-mejeriprodukter, som sträcker sig från pulver i burkar eller paket som håller ganska mycket för evigt (och om de luftas och antänds på rätt sätt gör ett bra explosiv) till flytande former i behållare som sträcker sig från single-serving till kvartskartonger. Medan du aldrig är lika snäll som en torkad stark kräm (eller glass), ljussar de kaffe effektivt.

Att hitta och besöka din lokala restaurangförsörjningsaffär ger massor av alternativ, vanligtvis annorlunda än de som finns på din lokala mega-mart.

    
svaret ges 22.04.2013 20:49
2

En bra ersättning är osaltat smör (betet är bäst). Brygga kaffet och blanda med en mixer 2 skedar (eller mindre eller mer beroende av smaken) av smöret i kaffet tills du får ett gott skum.

Jag har druckit vad som kallas bulletproof kaffe. Det är kaffe blandat med osaltat smör och mct olja (jag har använt kokosnötsolja som ersättare). Det ger kaffe tillräckligt med kalorier och vitaminer för att väsentligen kalla det frukost.

    
svaret ges 08.05.2013 22:31
1

Jag vet inte vilket land du är i, men Coffee-mate har funnits i årtionden.

Se Företagets webbplats för mer information. De gör massor av flavo (u) rs, men jag har bara försökt originalet; en gång för ungefär 25 år sedan. Jag är inte angelägen om vitt kaffe, så jag kunde inte berätta om det är bra, jag är rädd!

    
svaret ges 23.04.2013 13:00
0

Mandelmjölk är min favorit. Jag var tvungen att använda den en gång när jag sprang ut och jag kan personligen säga att det är bättre än mjölk.

    
svaret ges 22.04.2013 17:43
0

Jag håller vanligen juicelådans storlek av förpackad mjölk för säkerhetskopiering. De har en längre hållbarhet och behöver inte kylas tills de är öppna. Det finns också liten konserverad mjölk. Det är inte min favorit men jobbar i en nypa När jag besöker mina vänner har hon alltid skummjölk (yuk). Jag använder hennes konserverad grädde, var noga med att minska sockret. Min favorit är laktosfri mjölk som smakar bra och har en mycket längre hållbarhetstid. Överallt från 60 till 90 dagar.

    
svaret ges 22.04.2013 21:52
0

Efter att ha försökt alla ovanstående och var väldigt kräsen om kvaliteten på helmjölk i mitt kaffe, men bor i ett avlägset område och har samma problem ...
Jag smälte lite osaltat smör åtminstone 1T per kopp kaffe, lite mandelstoft som jag gjorde i kaffekvarnen och en tesked äkta lönnsirap. Jag har 1 pint metall kaffe muggar, så jag tar bara handmixaren och piska upp den med kaffet ... nästan lika bra en skummad mjölk och alla ingredienser är saker du skulle ha haft i flera månader för andra ändamål. <
Jag har också hört att en piskad kokad vitpotatisverk för vissa ... kommer att försöka senare.

    
svaret ges 06.01.2014 15:38
0

en halv gallon VARA av ingen-socker-tillsatt vaniljmjölkmjölk och vanlig

 • minska (ljuskoka) ner till 44 gram (en tredjedel av originalet volym)
 • tillsätt 3 tbl av safflorolja
 • lägg till 1 tbl av splenda
 • spänna genom ostklaff om du är snäll om sediment
 • Häll blandningen i 12-oz squeezeflaskor (som från margarin eller liknande), använd en för veckan, samtidigt som de andra 3 fryser

  Till varje 11-oz kopp stark kaffe, tillsätt 2 tbl av creamer och 1 tbl av icke-fet mjölkpulver

      
  svaret ges 30.01.2015 00:38