Varför är alla tittarna i Buffy English?

18

I Buffy the Vampire Slayer var det någonsin någon anledning för alla Watchers är engelska? Eller gör visningen bara dem så att accenten är cool?

    
uppsättning Jacob 17.09.2011 07:16

2 svar

15

The Watchers 'Council of Britain började ursprungligen som Shadow Men (skapare av Slayer) i antika Afrika. Såvitt jag vet har inga canonhistorier beskrivit historien om hur de kom för att bosätta sig i Storbritannien.

Att vara baserad i Storbritannien är det meningsfullt att majoriteten av tittarna också skulle vara brittiska. Detta är särskilt sant i moderna tider, eftersom vi ser att det finns till och med en nepotismsaspekt med Watcher-familjer som Giles och Wyndam-Pryces.

Inte alla tittare är brittiska (även om de flesta vi ser är). Till exempel var Merrick, Buffys första tittare amerikansk (både i non-canonfilmen och tv-serien). Robson spelas av en amerikansk skådespelare (jag kan inte minnas om han använde en brittisk accent i showen eller inte). Kendra's Watcher, Sam Zabuto, kanske inte varit brittisk (hans namn tyder på att han är jamaicansk som Kendra), men vi ser honom inte på skärmen eller i serierna.

Andrew Wells, en amerikansk, visas i två episoder av Angel säsong fem och utbildas som Watcher. I säsong åtta av Buffy :

Andrew is seen leading a group of Slayers in Italy, and later doing more Watcher work in Scotland. Xander is also working with the Watchers, although he doesn't want to be called one, and Robin Wood, also American, is a Watcher as well.

    
svaret ges 17.09.2011 08:44
0
Det är möjligt att Storbritannien som historiens största och mest befolkade imperium var den logiska platsen för att rådet skulle basera sig - tryggt och stabilt, globalt i räckhåll och uppmuntrat av en kultur som också utvecklade institutioner som British Museum, Oxford University och Royal Society. Min teori är att skuggemännen "utvecklats" från sitt afrikanska ursprung och gick in i den antika civilisationen via Egypten och överförde till grekisk kontroll efter erövringen av Macedon, sedan till Rom efter att Julius Caesar erövrade Egypten. Efter Romens fall spårade rådet kraft- och riksdomsrörelsen till Västeuropa, kanske via germansk / saksisk eller normansk migration, och så småningom bosatte sig i England. Under säsongen sju avsnitt Aldrig lämna mig nämner en Watcher med namnet Phillip - bland andra platser - rådets baser i München och Rom. Det är möjligt att dessa kan vara tidigare huvudkontor från tidigare stadier i rådets historia.

    
svaret ges 13.10.2016 18:28