Vad är serien där människor är genetiskt förändrade för att gå under skydd på främmande planeter? [duplicera]

12

Det var en serie med 3 eller 4 böcker. Besättningen på ett skepp var på uppdrag att återställa någonting (ringar tror jag) från olika planeter. Människor hade förändrats genetiskt för att leva på varje planet. Volontärerna ändrades permanent för att blanda sig på planeten för att slutföra sina uppdrag.

    
uppsättning Darla 17.10.2011 05:38

2 svar

14

Det är inte säkert vad jag vet om helt passar din fråga .. men det kan vara Jack Chalkers "Four Lords of the Diamond" -serien, även om det inte finns några ringar att hämta. Huvudpersonen har sin personlighet klonad (i stort sett) 4 gånger och fast i 4 kroppar, som var och en reser till en av de fyra planeterna i Warden Diamond. På var och en av de "wardensna" (i grunden en planetspecifik anpassning av ett slags virus) modifierades varje person på ett sätt som överensstämde med den specifika planeten.

De var dock väldigt mycket inte frivilliga, och var och en som vaknade och trodde att han var originalet blev ganska upprörd att inse att han helt enkelt var en klon, men slutligen försonade det genom att bestämma sig för att följa allt liv de kunde ha. "Original" övervakade vad varje gjorde / trodde / upplevde hela serien. Planeterna användes som fängelseplaneter, och var och en av omslagsidentiteterna var någon som sändes till där, så de var ganska fullt uppsatta att blanda sig.

En andra serie (även av Chalker) som kan vara vad du tänker på är serien "Rings of the Masters". Även om det inte var det primära fokuset på det, fanns det ett sätt att modifiera människor ner till mobilnivån, vilket gjorde det möjligt för dem att ändras till någon annan livsform och ett antal tecken gjorde det i deras strävan att hämta ringarna. Det är en envägsändring, eftersom flera ändringar i samma celler orsakade döden.

svaret ges 17.10.2011 06:20
10

Jack Chalker har en serie från slutet av 80-talet kallad Rings of the Master som innehåller modifierande människor för att passa in i Samhällen av utlänningar att hitta fem ringar.

Böckerna är:

  • Mittmörkers herrar
  • Pirater av torden
  • Stormens krigare
  • Martyrens masker
  • svaret ges 17.10.2011 06:19