What är det bästa sättet för DIYer att köpa HVAC-utrustning och -leveranser om EPA 608 är certifierad men inte entreprenör?

0

Jag är en do-it-yourselfer som har tre luftkonditioneringar som behöver bibehållas på vägen. Jag har inget intresse av att kontrakta ut mina tjänster till andra. Men jag behöver ibland mindre AC-reparationsdetaljer. Som Murphy skulle ha det tenderar luftkonditionering att bryta ner när du behöver det mest, då är det nästan omöjligt att hitta snabb service för min specifika typ av utrustning. Typiska väntetider för ett möte är en månad som inte är möjlig när du reser. Och även om du hittar någon du är osäker på, kommer de att göra saker enligt den perfectionistiska standarden du föredrar.

Därför studerade jag för och passerade EPA 608 Universal-certifieringen. en viss större leverantör med nationell täckning med initialerna JS Supply i en stat vägrade att sälja mig några varor som eventuellt skulle kunna användas för att reparera utrustning. De sa att de skulle sälja mig någon utrustning bara inte leveranser. Jag ringde företag men fick inget svar om det var en nationell politik eller inte.

Jag skulle gärna betala någon för att göra jobbet om jag kunde hitta någon tillgänglig och kunnig att göra det relativt snart var jag än, men på lång sikt skulle det mest logiska vara att hålla utrustningen själv med de unika omständigheterna . Det verkade som den mest logiska saken tills det var en stor leverantörs absurda och oväntade svar på köpet av deras produkt.

Hur frågar jag om en distributör säljer direkt till konsumenten utan att höja en röd flagginställning från alla sina alarmklockor? Jag försöker göra det rätta, och tänker vara väldigt samvetsgrann om det.

    
uppsättning Dell Anderson 20.07.2018 02:04

1 svar

1

Detta är bara en förlängning av Ed Beals kommentarer. Jag skulle försiktigt skapa ett konto hos en säljare som har nationella försäljningsställen (kanske två) som vanligtvis tillåter dig att köpa från alla försäljningsställen. Tyvärr, om en stat har vissa bestämmelser som bara tillåter vissa säljare att köpa reglerade produkter, så finns det inte mycket någon kan göra åt det.

Du har en ovanlig situation, men om du behövde något omedelbart skulle det enda andra alternativet vara att över natten från din hemleverantör.

    
svaret ges 21.07.2018 16:03