Vad är "gästgivarens pris" på ett hotell?

9
Titeln säger ganska mycket - jag har sett rum på hotell som Wentworth i Charleston, SC som har två priser, "Hotel Rate" och "Innkeeper Rate" som är lägre. Jag har anslutit den till Google men fann ingenting att berätta för mig vad exakt vad det betyder. Kan någon upplysa mig, snälla?

    
uppsättning thanby 13.06.2014 23:58

3 svar

4

Baserat på hur denna kurs presenteras på webbplatsen som du pekade på, skulle jag säga att det bara är en rabatterad kurs, som kallas en "Innkeepers Rate", dvs en speciell affär som erbjuds gästgivaren själv. Hotell kan bli ganska kreativa med sina rabattprogramnamn som försöker bygga upp det uppfattade värdet.

De flesta professionella priser, såsom gästgivarens pris som nämns i länken i Spehros inlägg, är inte publicerade på webbplatser, utan de avslöjas bara för kvalificerade kunder. Många hotell erbjuder specialpriser till olika professionella grupper: resebyråer, flygbolagets anställda, företagsansatte med speciella kontraktspriser mm men dessa priser avslöjas aldrig för allmänheten.

    
svaret ges 14.06.2014 19:14
5

Baserat på denna länken verkar det bara vara vad det låter som en sats som en annan gästgivare skulle betala när vistas där.

    
svaret ges 14.06.2014 00:31
2

Det kallas "professionell artighet". Det vill säga "Innkeepers" (och andra yrkesverksamma) kommer ofta att se efter "sina egna". I detta fall med en specialpris.

Tanken är att bygga goodwill för att be om återvändsförmåner. Om jag var i ett "relaterat" fält, t.ex. resebyrå, eller i grund och botten vad som helst i samband med resor, skulle jag fråga om "gästgivarpriset" och visa dem hur jag kan göra dem till en återvändande när de är på min hemma. Detta kan också fungera för vissa andra "yrken" t.ex. leverantör av handdukar till hotell.

    
svaret ges 16.06.2014 16:43