How kan jag reparera / byta däck på en handvagn?

4

Jag har några små handvagnar. En av dem är tvåhjulsvagnen / dollyen, och den är en större på fyra hjul med ett upprätt handtag.

Båda har läcka däck. Vissa däck har långsam läckage som jag behöver pumpa upp varje gång jag behöver använda vagnen, men ett däck kommer inte ens hålla luft i 20 minuter.

Är det möjligt att hitta läckorna och reparera dem? Eller är det bättre att byta ut hjulen?

    
uppsättning The Other Steven 01.05.2012 21:51

3 svar

5

Snabb och smutsig

Du kan försöka få några Fix-a-Flat . Om inget annat kan det visa dig var läckan är.

Hitta läckan

Pumpa upp däcken och applicera lite tvålvatten på dem, eller håll dem under vatten i en stor hink. Detta hjälper dig att lokalisera läckan / läckorna.

Ansluta hålet

  • Om läckan ligger i slitbanan kan du prova ett däckreparationssätt så här

  • Om läckan ligger i sidoväggen måste du byta däck.

  • Om läckan ligger nära fälgen ( och fälgen inte är böjd ), kan ommontering av däcket fixa problemet.

svaret ges 01.05.2012 22:04
2

Om du tittar på däcken ska storleken vara en storlek på den. Den ska vara 6.00x4.00 eller något liknande. Ta sedan ett rör i den storleken, det kan hända att du hittar ett spärrrör, ett snöblåsrör eller en liten gräsmatta traktorröret som är lika stor. Att däckspärren kan separeras för att installera röret kan vara svårt. Jag har pressat däcket i en skruvstång, stod på däcket, lämnat det på lastbilen utan luft i det satte en belastning på lastbilen och rullade den över golvet tills pärlan separerades. När pärlan är trasig sätter du in en spärrförlängning i axelhålet. Vrid en skruvmejsel in i däcket och vrid den runt förlängningen för att ta bort däcket. Ta bort orignalventilen och installera röret.Torka däcket tillbaka på hjulet med ett par stora skruvdragare. Det går oftast lättare än det kom ut.

    
svaret ges 02.05.2012 00:18
1

Ett annat alternativ kan vara att byta hjul med fasta hjul. Om jag höll på att få lägenheter skulle jag skylla på miljön. Om det har hänt flera gånger, kommer din fixa inte att vara länge till nästa punktering. Harbour Freight har ett riktigt bra urval av hjul för det.

    
svaret ges 02.05.2012 09:11