How talar Attilans invånare engelska?

2

Attilans invånare, den omänskliga staden på månen, talar perfekt engelska. Det är inte bara en översättningskonvention, eftersom Triton, Gorgon och Medusa kunde kommunicera enkelt med vanliga invånare i Oahu.

Varför är det här? Var staden grundad relativt nyligen av engelsktalande individer? Har de någon form av universell översättare? Eller är det något annat helt och hållet?

    
uppsättning Adamant 02.10.2017 10:38

2 svar

1

De övervakar jorden, och som de visste en dag skulle de behöva åka dit, det skulle lätt kunna vara i deras utbildningssystem för när de går (för att kommunicera). De kommer sannolikt att fortsätta med det mest populära språket där.

Eller de har bara en översättare någonstans. Det har bekräftats att galaxens väktare faktiskt inte talar engelska och kommer att använda översättare för Infinity War. Kanske har inhumanerna liknande som vi helt enkelt inte ser, precis som Avengers-kommandona.

    
svaret ges 04.01.2018 19:20
-1

I avsnitt 1.04 får vi en mycket importinformation om skapelsen av månbasen.
Jag kan inte komma åt showen just nu för att ge exakt manus, men i princip säger Crystal (den blonda prinsessen) att de använder Lockjaw (Den stora teleporterande hunden) förmågor att gå till månen.
Det betyder att de åkte dit under sitt liv (eller åtminstone under Lockjaws liv)

I det här fallet är det meningsfullt att de talar om ett befintligt mänskligt språk.

Du kan fortfarande argumentera för att det skulle vara mer meningsfullt att de pratar kinesiska eller spanska, eftersom det skulle vara lättare att dölja en stad i hjärtat av Kina / Amazonia än i USA.
Men det återgår nu till den klassiska "Alla pratar modersmålet i klockan" -frågan.

Redigera efter 1.07
Först av allt, glöm allt ovan, jag missförstod linjen, de pratade om resan från mån till jord (relaterad till showen), inte migrering från jord till måne.
Men, och mer nära frågan.

De skriver inte skriv på engelska på Attilan.

Ja,fråganhandladeomatttala,menatttalaochskrivatenderarattvararelaterat.

Flaggankanfortfarandevaraen"högtalande" sak, som endast används vid ett visst tillfälle. Men Karnak scenen innebär att detta alfabet (och matchande språk) är hans tanke språk.

    
svaret ges 16.10.2017 13:38