Amtrak Capitol Corridor single ride biljetter - är de bundna till en specifik körning?

4

Så i den inte så avlägsna framtiden har vi en mycket kort jakt på ett Amtrak Capital Corridor-tåg som en del av en större resväg (det är en BART-tur och en promenad sparar oss en biluthyrning här) . Vi är emellertid inte helt säkra på hur tid på dagen vi kommer att ta tåget (på grund av en snabb flygförbindelse tidigare i resplanen), vilket ställer en fråga om hur Capitol Corridor är ticketed, eftersom vi hellre skulle köpa biljetter före och ha allt täckt, än flagga ner ledaren på en kort resa så här.

Är Capitol Corridor single-ride biljetter bundna till en specifik körning av rutten på en viss dag, eller kan du använda dem för varje körning på en viss dag, eller är de inte bundna till tiden och datum alls? (det vill säga att de är bra för en åktur när som helst, som ett passagerartransit av något slag skulle vara).

    
uppsättning UnrecognizedFallingObject 25.01.2018 01:47

2 svar

14

Enkelresa biljetter "gäller vid varje tåg / buss till Capitol Corridor när som helst mellan de stopp som noteras på biljetten ." Och från deras biljettpolicy :

Itinerary Changes

Since Capitol Corridor does not require advance reservations, most Capitol Corridor tickets may be used on the Capitol Corridor route within one year of purchase without modifying your ticket. You will, however, need to modify your ticket in the following circumstances:

travel requiring a reservation, such as those on certain connecting bus routes, or trips that include travel segments beyond the Capitol Corridor route,

tickets that were booked as part of a limited-time, reservation-required promotion, and

group tickets or tickets issued by a travel agency)

Du kan också köpa biljetter med Amtrak-appen , så du skulle inte behöva köpa förrän strax innan du går ombord på tåget .

Om du bokar minst 24 timmar i förväg, kan du få grupprabatt efter den första fullprisen.

    
svaret ges 25.01.2018 02:02
7

Du reserverar inte plats på något specifikt tåg på Capitol Corridor. Från deras vanliga frågor :

Do I need to make a reservation?

No. Capitol Corridor is an unreserved route, so no reservations are required, and you can buy your tickets at any time and easily hop on board! Some connecting bus routes require reservations, however, so please make sure to purchase those tickets in advance. Certain promotions and discounts may require advance purchase as well.

TILLÄGG

Notera att i reserverad i USA betyder att du köper en biljett till ett specifikt tåg på en viss tjänst vid ett visst datum och klick. En obesvarad biljett innebär att du köper en biljett för en viss tjänst men kan använda den för varje tåg som kör den tjänsten vid vilken tidpunkt som helst (tills biljett löper ut). Det har ingen relation till tilldelade sittplatser, eftersom det inte går att reservera specifika platser någonstans i Amtrak-systemet (sovvagnshytter är en annan historia). Alla sittplatser på alla tåg är först till kvarn, men i ett reserverat tåg borde du nästan alltid ha en plats någonstans, även om du är den sista som går ombord.

    
svaret ges 25.01.2018 02:03