Traveling till USA för att få ett billigare flyg

3

Jag planerar att åka till Tyskland nästa år. En direktflyg från mitt hemland (Dominikanska republiken) skulle vara cirka USD 1400 USD. Jag har B1 / B2 USA-visum och jag undrar om det skulle vara möjligt för mig att köpa ett flygresor från DR till Miami och sedan ett andra rundresa från Miami till Frankfurt. Det skulle rädda mig upp till $ 500 dollar, vilket är en stor del. Jag skulle vilja veta om det skulle vara några problem med mig att komma in i USA två gånger på så kort tid (cirka 10 dagar).

    
uppsättning Oscar Valdez Esquea 11.05.2017 14:31

2 svar

5

Jag tror att du inte kommer att ha något problem. Jag kan säga för min erfarenhet. Jag har varit i USA under februari och jag lämnar den 15 februari. Så reste jag igen till USA 2 veckor efter och jag hade inga problem. Också, jag tror inte att de kommer att göra skillnad om du köper en rundresa från DR till Frankfurt eller om du köper två rundturer. Vi vet att det finns en massa flyg till Kanada att det finns ben i USA. Det är viktigt att känna till din situation, om de frågar dig och du behöver veta hur man förklarar det.

    
svaret ges 11.05.2017 14:49
3

Du kan göra detta, men om din första flygning är försenad kan du komma in i allvarliga problem, eftersom det inte är en enda bokning. Ombokning av ditt andra flyg på samma dag kan vara ganska dyrt.

Jag tror att ditt $ 1400, - nummer är för högt. Tänk på alternativa alternativ med budgetbärare. På våren 2018

  • Eurowings erbjuder Puerto Plata < - > Köln rundresor för så lite som $ 600, -
  • Air Berlin har Punta Cana < -> Dusseldorf för ca $ 1000, -.
  • Condor erbjuder Punta Cana < - > Frankfurt för ca $ 820, -

    Extra fördelar: det här är non-stops.

Ansvarsbegränsning: Dessa går inte varje dag, så lite flexibilitet kommer att hjälpa till. Vissa av dessa kan också kombineras med andra städer i Tyskland. Air Berlin tar dig till Berlin (från DUS) för endast några få dollar mer.

    
svaret ges 12.05.2017 14:12