Vad gjorde mitt lövträinstallatör fel här?

2

Lång historia kort, min installatör rackade inte mitt vackra återställda trägolv. Han hade massor av ljusstycken grupperade ihop. Jag bad honom att ta bort ljusstycken och lapp i de mörkare bitar som jag beställde som extra. De hade redan applicerat ett lager oljebaserat poly när jag bad honom att göra detta. De bröt ut brädet, skar av spåret och sätter in den nya brädet. Reparationen såg bra ut. De slängde brädet (de tappade inte bort det) och det verkar som om de överlappade slipningen på de andra brädorna. De applicerade poly till området. Därefter buffrade de hela golvet och applicerade en annan päls av poly. Det såg fantastiskt ut. Jag vaknade i morse och nu har jag det på varje enskilt område där de lappade ombord.

Det finns också små halvmåns cirkulära spinn under poly, är det bufferten som de använde när det inte hade torkat? Är det sanderen?

Hur ger jag dem en bra riktning och får det fixat?

Fler bilder

    
uppsättning Zeppelin Man 09.11.2018 20:43

1 svar

2

Från vad jag ser ...

 • Det finns "skräp" i slutet
 • En plåstring, ungefär i mitten och runt omkring 75% av längden, var antingen torrbelagd eller missad ihop.
 • Golvet måste screenas (buffras med en matt slipskärm) och dammsugas sedan och slutligen klibbas för att få de finare partiklarna som ett vakuum inte kommer att få. Jag föredrar att använda en lambswool applikator när man kör uretan, men det är inte den enda levedymmiga metoden som finns tillgänglig.

  Redigera: Jag har bara sett dina ytterligare bilder. Frågan är att det reparerade träet inte hade samma "mängd" som det omgivande golvet. Typiskt suger den första ytbehandlingen till materialet, vilket stänger spannmålen och förhindrar ytterligare penetration.

  Jag kan inte säga som för de bågar du pratade om. Men det finns 2 möjligheter ... 1) Buffert virvlar som du föreslog och 2) Edger-märken

  En typisk runda golvbuffert använder 18 "skärmar, så buffertvirvlar kommer att vara närmare den" storleken ". Edger-märkena är gjorda av kantskivan, vilken sander som används mot väggarna. En skicklig golvmekaniker skulle också skrapa område som slipades med kantaren. Det finns alldeles för mycket detaljer som är förknippade med att förklara här ...

  Lång historia kort, plåstret eller fläckarna borde få en bra borstfärg, för att bygga upp till det slutliga golvets slutnivå, då hela golvet skärs och återställs.

  En sak till och med, slut på kvällen är det värsta på dagen för att göra det. Användning av naturligt ljus är det enda sättet att undvika missade eller torra fläckar. Jag säger det här eftersom de våta finishbilderna tycktes tas på natten.

      
  svaret ges 10.11.2018 01:26